Vehicle dels Mossos d'Esquadra amb el detingut, entrant als jutjats de Vilanova (ACN)
Vehicle dels Mossos d'Esquadra amb el detingut, entrant als jutjats de Vilanova (ACN)
Vilanova i la Geltrú

El detingut pel crim de Vilanova és consumidor de drogues, segons el seu advocat

El dia del crim hauria barrejat alcohol i drogues i això podria ser un atenuant

Actualitzat

El detingut per la seva presumpta relació amb la mort d'una menor a Vilanova i la Geltrú ha declarat davant la jutge fins a últilma hora del vespre.

Durant tot el dia li han fet proves d'ADN i proves toxicològiques i un examen psicològic.

El seu advocat, Álex Zaragüeta, que a a l'entrada dels jutjats ha dit que l'ha vist molt malament:

"Molt malament. La situació no és bona, a banda que sembla que hi va haver un consum de drogues i alcohol. No sé fins a quin punt té algun tipus d'addicció. A més, de tot el panorama. Imagino que aquesta situació, siguis culpable o no, és una situació molt dolenta. Està mol malament."

L'advocat ha reconegut que l'acusat és consumidor habitual de cocaïna i que el dia del crim també havia consumit alcohol, cosa que pot ser un atenuant.

 

A fora, als jutjats, l'expectació ha estat màxima de mitjans, el que no hi hagut és una concentració de veïns.

La menor de 13 anys va ser trobada morta la nit de dilluns a Vilanova i la Geltrú. Va morir per asfíxia, segons l'autòpsia, i li faltava alguna peça de roba quan van trobar el seu cos, fet que apunta a un possible mòbil sexual, segons fonts properes a la investigació.

Els Mossos d'Esquadra van registrar aquest dimarts el domicili del detingut, on dos oncles de la víctima van trobar aquest dilluns cap a les deu de la nit el seu cos sense vida.

Els agents, al costat d'una comitiva judicial, van traslladar el sospitós al lloc per dur a terme una inspecció ocular, i més d'un centenar de veïns es van concentrar al carrer en senyal d'indignació pels fets presumptament criminals al crit d ''Assassí!"

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú va detenir aquest home de 42 anys aquest dilluns a la nit al seu domicili, al mateix bloc de pisos dels avis paterns de la nena.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
Anar al contingut