El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, durant el debat al Parlament dels pressupostos 2014.
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, durant el debat al Parlament dels pressupostos 2014.
Barcelona

El debat dels pressupostos se celebrarà el 22 i el 23 de gener

La decisió s'ha pres en una reunió de la Junta de Portaveus de la cambra, demanada pels grups de CiU i ERC.

RedaccióActualitzat

El Parlament aprovarà els pressupostos de la Generalitat per al 2014 en un ple extraordinari convocat per als dies 22 i 23 de gener. La decisió s'ha pres en una reunió de la Junta de Portaveus de la cambra, demanada pels grups de CiU i ERC per analitzar la qüestió després de la publicació del dictamen del Consell de Garanties Estatutàries sobre la legalitat del projecte.

L'òrgan assessor va dictaminar que el projecte del govern català s'ajusta plenament a l'Estatut i la Constitució pel que fa a la partida destinada a organitzar la consulta sobiranista.

El segon dictamen del Consell de Garanties, contrari

Aquest dilluns també s'ha conegut el segon dictamen del Consell de Garanties, a petició també del PP, sobre la llei de mesures fiscals que acompanya el projecte de pressupostos. El dictamen troba contrària a la Constitució i l'Estatut la creació d'una nova taxa en matèria de reclamacions en l'àmbit del dret de consum.

La data del ple de pressupostos permetrà als grups presentar esmenes per ajustar el projecte a les conclusions del dictamen.

Anar al contingut