Primera

El Comitè de Competició sanciona Cristiano Ronaldo amb dos partits per l'agressió sobre Patrick Mtiliga

L'entrenament del Madrid d'aquest dimarts tenia més que mai un clar protagonista. Totes les mirades anaven dirigides clarament cap a Cristiano Ronaldo, que poc després ha conegut la sanció que li ha imposat el Comitè de Competició per l'agressió sobre el defensa del Màlaga Patrick Mtiliga. L'estrella del Madrid haurà d'estar dos partits sense jugar. El club blanc té clar que no vol perdre el jugador i ha redactat tot un plec d'apel·lacions. Un dels arguments que utilitza és una comparació amb la jugada que van protagonitzar Messi i Marc Valiente en el Barça-Sevilla fa deu dies.

Actualitzat
Aquesta vegada no ha sortit al camp d'entrenament fent salts d'alegria ni s'ha llançat damunt de ningú. Cristiano Ronaldo ha aparegut amb el seu posat més seriós, gairebé com un angelet, conscient que tothom estava pendent de què feia. Tot i això, no ha pogut evitar fer-li una broma en forma de calbot a Marcelo. Al vestidor blanc fan pinya al voltant del davanter portuguès, l'exculpen i parlen de desgràcia.

Garay creu que se n'ha fet un gra massa i ha comparat l'acció de Cristiano amb la jugada que van viure Messi i Marc Valiente fa deu dies... això sí, amb una lleugera diferència. Ni va impactar ni li va trencar el nas, com Ronaldo a Patrick Mtiliga. El danès, si es recupera a temps, aquest cap de setmana haurà de jugar amb una màscara protectora. El Madrid, però, ha utilitzat aquest mateix argument, la jugada de Messi i Valiente, en el plec d'al·legacions presentat davant del Comitè de Competició.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut