Reial Madrid

El Comitè de Competició es reuneix avui per decidir la sanció a Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo és capaç de fer el millor i de fer el pitjor en un mateix partit. De marcar golassos espectaculars i d'acabar expulsat per agressió a un rival. Agressions, a més, injustificades, com la que va fer diumenge a Mtiliga. El portuguès ja hi té experiència. A principis de desembre, Cristiano va ser expulsat del partit contra l'Almeria per una puntada de peu a Juanma Ortiz. El Comitè de Competició es reunirà aquesta tarda per decidir els partits de sanció. El Reial Madrid ja ha anunciat la presentació d'un recurs.

Actualitzat
El nas trencat i un mes de baixa. El defensa del Màlaga, el danès Patrick Mtiliga no oblidarà fàcilment el partit contra el Madrid. Va ser a la segona part, quan Cristiano Ronaldo va agredir-lo en una jugada. El Comitè de Competició ha de decidir ara quina sanció haurà de complir el portuguès. Diumenge, a la gespa del Bernabéu, va tornar a demostrar que és un jugador de sang calenta.

El Madrid està pendent de la sanció que dictamini aquesta tarda el comitè de competició. A l'acta arbitral, Pérez Lasa no parla d'agressió, però fa constar un cop amb el braç que va provocar una hemorràgia nasal al jugador del Màlaga. El Madrid treballa als despatxos perquè la seva estrella es perdi el mínim nombre de partits possibles, però el precedent del partit contra l'Almeria, on ja va agredir un rival dificultarà que li atorguin el perdó.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut