L'estelada, la bandera de la discòrdia amb la UEFA
L'estelada, la bandera de la discòrdia amb la UEFA
Barça

La UEFA multa el Barça amb 150.000 euros per l'exhibició d'estelades al Camp Nou en la Lliga de Campions

La UEFA ha fet un pas més en la seva croada contra l'exhibició de banderes estelades durant les seves competicions. Per tercera vegada, ha multat el Barça per aquest tema

Actualitzat

Segons ha anunciat aquest divendres el FC Barcelona, el Comitè de Disciplina de la UEFA ha sancionat el club per l'exhibició de banderes estelades al Camp Nou en els partits de la Lliga de Campions d'aquesta temporada amb una multa de 150.000 euros, en una resolució conjunta dels expedients oberts per l'organisme futbolístic europeu per aquest tema.

D'aquesta quantitat de diners, un terç, 50.000 euros, quedaria en suspens. El Barça s'estalviaria de pagar-la si en els pròxims dos anys no es tornen a repetir aquests fets. Una condició que, a hores d'hora, sembla difícil que es compleixi. El Barça ha rebut la notificació d'aquest càstig i el vol recórrer.

No és la primera vegada que la UEFA castiga el club per l'exhibició d'estelades. El Barça ha rebut dues multes més. La primera, de 30.000 euros, arran de la presència d'aquestes banderes en la final de la Lliga de Campions de Berlín del 2015. La segona, de 40.000 euros, pel duel, en la mateixa competició, del setembre del 2015 contra el Bayer Leverkusen.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut