UEFA

El Barça s'imposa per la mínima al Brondby, amb un gran gol de Ronaldinho

Una genialitat de Ronaldinho, quan més ho necessitaven els de Rijkaard, ha tornat a ser la clau de la victòria blaugrana, aquest cop, en el retorn de l'equip a la Copa de la UEFA. Els blaugranes s'han imposat al Brondby de Laudrup per 0-1, amb un gran gol del crac Ronaldinho, en el minut 63. El brasiler envia un llançament de falta al travesser, però ell mateix n'agafa el rebot i, amb un fort xut, envia la pilota al fons de la xarxa. Zaza, el porter contrari, no hi ha pogut fer res per impedir-ho.

El Barça ha fet un partit pràctic a Copenhaguen. Ha controlat el joc i ha esperat que els danesos, molt faltats de ritme de joc, anessin perdent força física. El Brondby ha intentat acostar-se a la porteria de Víctor Valdés, però no ha pogut disposar d'ocasions clares de gol en els primers 45 minuts. Els homes que entrena Michael Laudrup, en la segona part, han baixat molt de nivell, i això ho ha aprofitat el Barça per anar acostant-se a la porteria local, tot i que la primera oportunitat ha estat per al Brondby. Quan s'havien jugat 18 minuts, però, ha aparegut Ronaldinho. Ell ha provocat una falta, l'ha xutat, la pilota ha picat al travesser, i el mateix Ronaldinho ha estat el que ha anat a buscar el refús d'un defensa per tornar a agafar la pilota i clavar-la a la porteria danesa amb una canonada sorprenent. Aquest gol ha acabat de desfer les il·lusions del Brondby per aconseguir un bon resultat, i el Barça ha dominat encara amb més comoditat. El mateix Ronaldinho hauria pogut ampliar l'avantatge uns minuts més tard, però no ha pogut aprofitar una assistència de Xavi davant de la sortida del porter marroquí del Brondby, Zaza. La setmana que ve, al Camp Nou, el Barça no hauria de tenir cap problema per deixar el Brondby fora de la competició i classificar-se per als vuitens de final.