Actualitat blaugrana

El Barça ja planifica la plantilla per a la temporada que ve, però s'hi esperen pocs canvis

El Barça té en Diego Forlán el primer objectiu a l'hora de reforçar l'equip, després que divendres Thierry Henry va decidir continuar a l'Arsenal. Aquest dilluns s'han reunit Frank Rijkaard, Txiki Begiristain i Joan Laporta per planificar la temporada que ve. Forlán, ara al Vila-real, encapçala la llista de possibles recanvis de Larsson, tot i que el Vila-real no té intenció de vendre cap jugador. En la reunió també hi era el vicepresident Ferran Soriano, l'home dels números. Per tant, Begiristain i Rijkaard ja saben de quin pressupost disposen per poder fitxar.

Actualitzat

Amb els jugadors de vacances, la plana major del Barça s'ha reunit aquest dilluns al matí per dissenyar la pròxima temporada. Els temes més urgents sobre la taula: el fitxatge d'un davanter i el relleu de Henk Ten Cate com a assistent de Frank Rijkaard. S'han assegut a la taula Joan Laporta i Ferran Soriano, de la directiva; Txiki Begiriristain, màxim responsable de l'estructura tècnica, i Frank Rijkaard, entrenador del primer equip. No s'esperen resultats a curt termini. I tampoc grans canvis. La conclusió a què s'ha arribat és que l'equip ha funcionat i es mereix confiança i pocs canvis. Només alguns retocs. Ho ha confirmat en sortir de la reunió el mateix Frank Rijkaard.

Sens dubte, l'objectiu prioritari és omplir el buit que deixa Henrik Larsson. Rijkaard ha demanat un davanter del mateix perfil, però no vol pressió per al jugador que acabi arribant.

Hi ha tres millores de contracte que estan en marxa. La de Giuly ja està tancada i només està pendent que el jugador faci una aturada a les seves vacances per firmar. Allarga el contracte fins al 2008, un any més. Queden pendents la de Márquez, amb el procés de nacionalització, i la d'Oleguer.

Gabri acaba contracte i ha rebut l'interès de l'Ajax, l'Espanyol i el Vila-real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut