El Barça es desfà del Caja San Fernando i lidera l'ACB amb les mateixes victòries que el Pamesa

El Barça ha encadenat la desena victòria consecutiva en la Lliga ACB, contra el Caja San Fernando, per 84-70, cosa que li permet accedir al capdavant de la classificació, amb 19 victòries en 22 jornades. Ahir, el Caprabo Lleida va perdre a casa contra l'Unicaja de Màlaga per 70-77, i, aquest migdia, el Casademont ha caigut a la pista del Lucentum d'Alacant, i el DKV Joventut a la del Pamesa de València, el colíder de la Lliga, per 73-65. Per últim, el Bàsquet Manresa ha derrotat amb comoditat el Càceres per 91-75.

El Barça ha aconseguit la desena victòria consecutiva en la Lliga ACB després del revés europeu contra l'Olimpija de Ljubljana, que li permet coliderar la classificació, amb 19 victòries en 22 jornades, les mateixes que té el Pamesa València. El partit ha estat més igualat del que ha mostrat el marcador final, 84-70 a favor dels blaugranes. Bodiroga, amb 18 punts, ha tornat a ser el màxim anotador del conjunt de Pesic. Ahir, l'Unicaja de Màlaga va sortir de la crisi en què estava immers en perjudici del Caprabo Lleida, molt afeblit per les baixes de Roger Grimau i Alberto Angulo. Tot i els 26 punts de Sérgio Ramos, els lleidatans van acabar perdent per 70-77, en un final molt emocionant. Aquest migdia, el DKV Joventut i el Casademont Girona han perdut a la pista del Pamesa València i el Lucentum d'Alacant, respectivament. Els verd-i-negres no han pogut donar la sorpresa contra el líder de la classificació després d'un pèssim primer quart amb un parcial de 28-11. Els de Manel Comes han reaccionat després del descans i han arribat a l'últim quart amb opcions de victòria però finalment han caigut derrotats per 73-65. Per la seva banda, el Casademont Girona tampoc ha pogut trencar la mala jornada dels equips catalans i ha perdut contra el Lucentum d'Alacant per 79-64. Per últim, el Bàsquet Manresa continua amb la seva bona línia de resultats i ha aconseguit una nova victòria al Nou Congost contra el Càceres per 91-75. Ferran Laviña, amb 20 punts, ha tornat a liderar l'atac de l'equip manresà, que, amb un balanç d'11 victòries i 11 derrotes, és més a prop de les posicions que permeten disputar el "play-off" pel títol de lliga.