Barça

El Barça encadena nou partits consecutius sense deixar la porteria a zero

Després de rebre un gol a Granada, el Barça ja encadena nou partits consecutius sense deixar la porteria a zero. El conjunt blaugrana no aconsegueix acabar un partit sense rebre un gol en contra des del 10 de gener. L'últim partit en què el Barça va deixar la porteria a zero va ser a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, al Camp Nou. Aquell dia, contra el Còrdova, el Barça va guanyar 5-0.

Actualitzat
Després de rebre un gol a Granada, el Barça ja encadena nou partits consecutius sense deixar la porteria a zero. El conjunt blaugrana no acaba cap partit sense rebre un gol en contra des del 10 de gener. L'últim partit en què el Barça va deixar la porteria a zero va ser a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, al Camp Nou. Aquell dia, contra el Còrdova, el Barça va guanyar 5-0.

Des d'aquell, tots els rivals que han jugat contra els blaugrana han vist porteria. El Màlaga (1-3 a la Lliga i 2-2 i 2-4 als quarts de final de la Copa del Rei), la Reial Societat a Anoeta (3-2), l'Osasuna (5-1), el Reial Madrid (1-1 a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei), el València (1-1), el Getafe (6-1) i aquest dissabte, el Granada ha estat l'últim a perforar la meta barcelonista. Un balanç defensiu preocupant a les portes de l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Milan.

Rotacions de cara a San Siro

Amb el transcendental partit de Champions a l'horitzó, a més d'Iniesta, Jordi Roura va donar descans a altres titulars habituals, com Puyol i Jordi Alba. Adriano, Mascherano i Thiago els van rellevar perquè arribin frescos a Milà, però les dificultats plantejades pel Granada van obligar a modificar el pla inicial. Unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta van obligar a substituir Adriano per precaució a la primera meitat, i Alba va acabar jugant una mica més de mitja part.

A vint minuts del final, amb 1 a 1 en el marcador, Iniesta va entrar al terreny de joc amb la missió d'intercedir per obtenir la victòria. A banda d'una gran ovació de l'afició local, la veritat és que la incidència del manxec al Nuevo los Cármenes va ser més aviat minsa, ja que la seva entrada al terreny de joc va coincidir amb el gol de l'1 a 2 marcat per Messi. Un partit més, l'efectivitat de l'argentí va contrastar amb una nova demostració d'inoperància de cara a porta d'Alexis Sánchez, que va ser titular en l'atac del Barça. Excel.lent en la desmarcada i la creació d'espais per als seus companys, el xilè falla de forma persistent en la definició, i priva el seu equip de tancar alguns partits abans d'hora.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut