Actualitat blaugrana

El Barça continuarà la seva preparació davant el Boca Juniors en el 43è Trofeu Joan Gamper

Després de superar amb solvència el primer compromís oficial de la temporada, el Barça rep dissabte a partir de les 22.00 hores i en directe per TV3 el Boca Juniors en la 43a edició del Trofeu Joan Gamper. Tot i tractar-se de l'amistós que servirà per presentar a l'afició culer el nou equip de Josep Guardiola, els blaugrana intentaran mantenir la seva ratxa de victòries per continuar impecables en la seva preparació de cara a l'inici del campionat de Lliga.

Actualitzat

El Barça afronta dissabte un amistós contra el Boca Juniors. No es tracta, però, d'un amistós qualsevol sinó que es tracta del Gamper i Josep Guardiola no vol relaxaments en la posada a punt del seu equip. L'entrenador del Barça, satisfet però encara prudent per la golejada al Wisla, disposarà d'un equip competitiu integrat, això sí, pels homes que menys minuts van tenir dimecres.

El partit, òbviament, servirà per presentar les noves incorporacions i per mirar d'engrescar encara més una afició àvida de bon futbol i títols. Dels nous fitxatges, Martín Cáceres no podrà debutar al Camp Nou ja que s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest divendres i pateix una contractura al bessó. Tampoc hi seran Alves, Jorquera, Milito, també lesionats, ni Messi, encara als Jocs.

Arshavin o Palacio?

Frustrat ja el fitxatge de Silva, els noms d'Arshavin i Palacio, precisament jugador "xeneize", tornen a sonar amb força. No obstant això, Guardiola s'ha mostrat tranquil si finalment no arriba cap nova incorporació per banda esquerra perquè confia plenament amb els jugadors del filial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut