El Prat de Llobregat

Dos ferits per una fuita d'amoníac a la fàbrica Damm del Prat de Llobregat

Ensurt al Prat de Llobregat. Una fuita d'amoníac a la fàbrica Damm d'aquesta localitat del Baix Llobregat ha provocat dos ferits d'entre els treballadors de l'empresa. Un té cremades al 18% del cos, i l'altre ha inhalat amoníac. La fuita ha obligat a evacuar 150 persones de la fàbrica, que ja han tornat a la feina. L'incident ha provocat un núvol tòxic, que ja està controlat, i que ha fet activar el Pla d'Emergències del Sector Químic (Plaseqcat).

Actualitzat
Dos treballadors han resultat ferits per una fuita d'amoníac que s'ha registrat a la fàbrica Damm del polígon industrial de Mas Mateu, al Prat de Llobregat. Un, per inhalació de gas, i el seu estat és lleu, i el segon té cremades al 18% del cos i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. La fuita ha obligat també a evacuar 150 empleats, però ja han tornat a la feina.

Arran de la fuita, Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergències del Sector Químic de Catalunya. Fonts de Protecció Civil han assegurat que la fuita està controlada. Vuit dotacions dels Bombers treballen a la zona, a més de personal del Servei d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut