Cambrils

Diversos cavalls en llibertat a la calçada obliguen a tallar l'AP-7 a Cambrils

Diversos cavalls que han aparegut en llibertat a la calçada de l'AP-7 al terme municipal de Cambrils han obligat a tallar l'autopista durant una hora a primera hora del matí. Sembla que els equins s'han escapat d'una finca particular que hi ha a tocar de la carretera al seu pas per aquesta població tarragonina. La circulació ha quedat tallada en sentit sud, fins que un treballador de carreteres ha tornat els animals al propietari, un particular que té una desena de cavalls.

Actualitzat
A les vuit d'aquest matí dos cavalls s'han plantat al mig de l'autopista AP-7 al terme municipal de Cambrils. La circulació s'ha hagut de tallar durant gairebé una hora en sentit sud. El propietari dels animals, José Campos, ha explicat que "a la nit s'ha obert la porta de la finca i els cavalls s'han escapat". No obstant això, ha culpat l'estat en què es troba l'autopista. "La culpa és de les tanques de l'autopista que estan totes trencades", s'ha excusat. 

Cap persona ni animal ha resultat ferit, però sí que s'han registrat cues. Els Mossos d'Esquadra investigaran ara si el propietari ho tenia tot en regla i com els cavalls han pogut accedir a la via.
Anar al contingut