Madrid

Dimiteix el subsecretari de la Presidència del govern espanyol, Federico Ramos de Armas, pel "cas Acuamed"

El col·laborador de la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha decidit renuncia al seu càrrec a petició pròpia

RedacciòActualitzat

Federico Ramos de Armas, subsecretari de la Presidència del govern espanyol, ha presentat la dimissió per la seva presumpta relació amb el "cas Acuamed". L'estret col·laborador de la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha decidit renunciar al seu càrrec a petició pròpia i amb l'objectiu de defensar el seu honor.

Diversos treballadors de l'empresa pública Acuamed han assegurat davant el jutge que Ramos de Armas va participar en la reunió amb la constructora FCC en què s'hauria pactat una "compensació indeguda" de 40 milions d'euros a l'empresa. Aquesta xifra després va aparèixer consignada en els pressupostos del 2015.

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco investiga si s'haurien inflat els pressupostos de les obres hidràuliques encarregades per desviar diners públics a les empreses adjudicatàries. Aquest dilluns, la Guàrdia Civil va detenir 13 persones per presumpta relació amb el cas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut