Barcelona

Detinguts dos homes per assaltar dues dones d'edat avançada al seu domicili

Un dels detinguts va arribar a colpejar una de les dones i a tancar-les en una sala mentre cometien el robatori

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes acusats d'assaltar dues dones d'edat avançada al seu domicili del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona. Els detinguts, de 34 i 45 anys, van entrar al pis. Les dones, en sentir soroll, van anar a veure què passava i un dels lladres va donar-li un cop al pit a una d'elles i les va tancar totes dues en una sala mentre s'emportaven joies, targetes, monedes antigues i un sobre amb 400 euros.

Davant els crits d'alarma de les dones, els lladres van fugir escales avall, però un d'ells va caure i va poder ser detingut al moment. No només duia objectes i diners robats de la casa, sinó que també portava cinta americana, una navalla, guants i cordes i unes brides de tela.

L'altre home va ser detingut hores més tard a Rubí, gràcies a la identificació d'una de les víctimes. Segons va explicar la dona als agents, l'home s'havia acostat al seu marit al parc i li havia ofert matalassos a bon preu. El marit va creure'l i el va portar al seu domicili, on li va pagar l'import pels matalassos. Tot i que l'estafador es va emportar els diners, l'home no va rebre mai el que havia comprat. És per aquest motiu que els lladres coneixien el pis, sabien on guardaven els diners i que al domicili hi vivia gent gran.

Els detinguts, que compten amb tres i cinc antecedents policials, estan acusats de robatori amb violència i ja han passat a disposició del jutge, que ha ordenat l'ingrés a presó per al primer dels detinguts.

Anar al contingut