Barcelona

Detingut un home per atracar un banc i robar un cotxe a punta de xeringa

Els fets han passat aquesta setmana en una sucursal del barri de la Marina de Barcelona i el lladre, que pretenia robar 6.000 euros, va acabar estavellant el cotxe amb què fugia a causa de la velocitat al Prat de Llobregat.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana un home de 44 anys que va intentar atracar una sucursal bancària amenaçant el director amb una xeringa. Els fets van passar en una oficina del barri de la Marina del port de Barcelona i el lladre pretenia obtenir 6.000 euros.

Antonio F.F., veí de Barcelona, va aconseguir només un botí de 300 euros, el màxim que va poder extreure del caixer automàtic, i la cartera de l'empleat de l'entitat.

En sortir de la sucursal va amenaçar amb la xeringa un conductor que s'havia aturat davant la porta i li va robar el cotxe, amb el qual va fugir.

Diverses patrulles policials el van començar a seguir i van aconseguir detenir-lo al Prat de Llobregat, després que el lladre va perdre el control del vehicle i es va estavellar per culpa de la velocitat a què anava. 

El detingut, que no va patir lesions, ha ingressat a presó per ordre judicial.

Anar al contingut