Aldea

Detingut un conductor per transportar 80 quilos d'haixix

La detenció s'ha fet en un control establert a l'àrea de servei del Baix Ebre de l'AP-7 a l'Aldea. L'ocupant del vehicle, de 41 anys i veí de Barcelona, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut a l'autopista AP-7, al pas per l'Aldea, un conductor que transportava 78,11 quilos d'haixix al maleter, segons ha informat la delegació del govern a Tarragona. La detenció s'ha fet en un control establert a l'àrea de servei del Baix Ebre de l'AP-7 a l'Aldea.

Les maniobres del vehicle en acostar-s'hi van aixecar les sospites dels agents, que van procedir a aturar-lo i identificar el conductor. En el registre del maleter del cotxe van descobrir
quatre bosses d'esport amb un total de 78,11 quilos d'haixix, envasat hermèticament en 151 paquets individuals de diferents pesos i mides.

L'ocupant del vehicle, de 41 anys i veí de Barcelona, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Les diligències instruïdes, amb el detingut i el material confiscat, han estat posades a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Tortosa (Baix Ebre).

Anar al contingut