Dépor i Reial s'hauran d'esperar a l'última jornada per saber si passen a vuitens de final

Ni el Deportivo de la Corunya, que ha guanyat 3-0 l'AEK, ni la Reial Societat, que ha empatat a dos gols, han aconseguit classificar-se matemàticament per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Tots dos encara tenen possibilitats i depenen d'ells mateixos, però hauran d'esperar a l'última jornada d'aquesta lligueta per veure si continuen endavant. Els gallecs van golejar l'equip grec, i els donostiarres van aconseguir una valuós empat a dos jugant amb deu homes.

La cinquena jornada de la Lliga de Campions no va portar la tranquil·litat ni a la Reial Societat ni al Deportivo. Els bascos tornaran amb un punt de Grècia, després d'empatar a 2 amb l'Olympiakos. El partit, però, van començar bé per a l'equip donostiarra, que es va avançar en el marcador gràcies al gol de Gabilondo quan tot just s'havia jugat la primera mitja hora del partit. Amb el gol va arribar el relaxament, i això ho va aprofitar Stoltidis per aconseguir l'empat, a la sortida d'una falta. Els grecs també van aprofitar que la Reial es quedava amb deu jugadors després de l'expulsió de Kovacevic, i Castillo va marcar el 2-1 en el minut 71. Poc abans del final, però, la Reial Societat va poder evitar la derrota després d'una gran volea de Shurer que va significar el 2-2. I a Riazor, el Deportivo va derrotar a l'AEK Atenes per 3-0. El primer gol el va marcar Héctor, en el minut 22. Cinc minuts després de la represa, Valerón va aconseguir el 2-0, i el català Albert Luque va marcar el tercer i definitu en el 71. L'empat del PSV a Mònaco, farà esperar els gallecs una jornada més per saber si es classifiquen per a vuitens.