Barcelona

Deixen en llibertat el matrimoni detingut a Barcelona per presumptes maltractaments als seus dos fills

La parella detinguda a Barcelona pels Mossos d'Esquadra acusada de maltractar el seu fill d'un any ha quedat en llibertat després de declarar al jutjat de guàrdia. El jutge, però, els manté imputats per un delicte de lesions. El seu fill, un nadó d'11 mesos, el van trobar amb múltiples blaus per tot el cos. Aquest nen i la seva germana, de 2 anys, estan sota custòdia de la Generalitat. Les detencions es van fer dimecres i dijous, quan els veïns de la finca on viu la parella, alertats pels plors del nadó, van avisar els Mossos.

Actualitzat
El matrimoni va ser detingut al seu pis, al carrer de Casp de Barcelona, acusat d'haver maltractat, suposadament, almenys un dels seus dos fills. Un veí va alertar la policia en sentir els plors d'un nadó al pis de la parella. En arribar, la policia va trobar la mare amb la seva filla de 2 anys i un nen que no arriba a l'any d'edat amb blaus pel cos.

Després de les detencions els nens van ser traslladats a l'Hospital de Sant Pau, on se'ls va fer un reconeixement mèdic. Allà, els serveis mèdics van confirmar que els blaus eren sospitosos i els serveis d'Infància de la Generalitat es van fer càrrec dels menors. Els forenses hauran de determinar si els hematomes poden ser producte de l'aplicació de la tècnica de digitopuntura, una teràpia tradicional xinesa.

La dona, A.Z., de 25 anys, està detinguda des del mateix dimecres, mentre que els Mossos van buscar el pare dels nens, al qual van trobar aquest dijous a la tarda, i el van detenir per presumptes maltractaments. Es tracta d'A.C., de 32 anys i també de nacionalitat xinesa.
Anar al contingut