Fórmula 1

David Coulthard deixa clar que seguirà a Red Bull el 2008 i descarta l'arribada d'Alonso

El pilot escocès David Coulthard ha volgut deixar clar que la pròxima temporada seguirà competint al volant d'un Red Bull i que la seva escuderia no fitxarà el bicampió del món Fernando Alonso, actualment sense equip després de rescindir el seu contracte amb McLaren-Mercedes. El pilot asturià encara no s'ha decidit entre Red Bull, Toyota i Renault. Tot i que sembla que l'equip de Flavio Briatore té moltes opcions, la possible sanció de la FIA per un suposat espionatge de l'escuderia del rombe a McLaren podria fer variar el destí d'Alonso.

Actualitzat

"És una situació que no em preocupa. El contracte que tinc firmat amb Red Bull és vinculant. Conec el propietari de Red Bull, Dietrich Mateschitz, i és un home de paraula", ha assegurat en la columna que escriu per a "Itv-f1.com''. Coulthard no veu Alonso a Red Bull el 2008 i està segur "al cent per cent" que ell sí que continuarà a l'equip austríac. "Mai m'ha preocupat, ni tan sols quan van començar els rumors sobre Alonso."

A més, l'escocès considera que no tindria sentit que Alonso deixés un equip guanyador per fitxar per un de modest. Per això, considera que el lloc "més lògic" per a Alonso és Renault, i si no, no descarta Toyota "perquè pot pagar-li".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut