Barcelona

Dagoll Dagom viatja a través dels contes a "Boscos endins", el seu nou espectacle

La companyia teatral Dagoll Dagom proposa una viatge iniciàtic pel món dels contes a través de la música amb el seu nou espectacle, "Boscos endins". El director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, ha presentat la nova producció de la companyia com "un conte de contes" en què s'entrellacen històries dels contes recopilats pels germans Grimm. "Boscos endins", que s'estrenarà a Girona el 22 de novembre, és la versió catalana d'"Into the woods" de Stephen Sondheim, una obra cabdal en la història del teatre musical.

Actualitzat

La Ventafocs, la Caputxeta, en Jan de "Les mongetes màgiques", els forners que volien tenir un fill o la bruixa que volia recuperar la joventut són alguns dels personatges de "Boscos endins", que s'estrenarà el proper 22 de novembre al Teatre Municipal de Girona. Els protagonistes del musical desfilaran per l'escenari com a "personatges incomplets que s'endinsen en un bosc en el qual viuen aventures i desventures i del qual surten més madurs", ha dit Bozzo.

El musical compta amb un equip de mig centenar de persones i un quadre artístic amb actors com Carlos Gramaje, Gisela, Mone o Jordi Estadella. En total, quinze cantants i deu músics en directe en una obra de teatre on res és ben bé el que sembla.

"Into the woods", que encara no s'havia estrenat a l'estat espanyol, és una obra capital per al gènere del teatre musical, amb partitura de Stephen Sondheim i llibret de James Lapine. Estrenada fa vint anys, "Into the woods" va guanyar el 1988 els premis Tony al millor llibret i a la millor partitura. L'adaptació de les lletres al català ha corregut a càrrec de Joan Vives, que com ja és habitual serà l'encarregat de dirigir l'orquestra en directe.

"Boscos endins" es podrà veure al Teatre Victòria a partir del gener de 2008. Després de fer temporada a Barcelona, el musical té previst emprendre una gira per Espanya.

Anar al contingut