Cues de cotxes i caravanes al Delta, el vídeo que retrata l'augment de la mobilitat

Al delta de l'Ebre, el turisme local ha omplert càmpings i hotels, però molta gent ha triat anar-hi amb autocaravana

RedaccióActualitzat

Cues i més cues de cotxes i caravanes aparcats a la platja del Trabucador del delta de l'Ebre i a l'accés al far del Fangar. Unes imatges difoses pels Agents Rurals certifiquen l'augment de la mobilitat d'aquest dies de Setmana Santa:


 

Al delta de l'Ebre, el turisme local ha omplert càmpings i hotels, però molta gent ha triat anar-hi amb autocaravana. El boom de les autocaravanes també es nota a la Garrotxa en pobles com Santa Pau. La zona volcànica ha rebut molts visitants aquests dies, però no ha calgut restringir-hi l'accés.

A les imatges dels Agents Rurals també es poden veure els accessos a Montserrat plens de vehicles aparcats. La muntanya és un altre dels llocs que més persones ha acumulat, fins al punt que hi ha hagut rècord de rescats, més del doble que fa dos anys.

La platja també s'ha omplert de gent, coincidint amb el bon temps. Aquest dissabte Palafrugell feia una crida a la responsabilitat després de rebre 30.000 visitants per Setmana Santa.

La imatge de Barcelona és el contrapunt. Els veïns que han pogut han marxat i, a canvi, no hi han arirbat turistes. La presència de visitants és mínima, i de fet, els pocs que hi ha són francesos que venen aquí perquè les restriccions són menors que al seu país. Conscients d'aquesta situació, la majoria d'hotels continuen tancats, i els que han optat per obrir tenen una ocupació molt baixa.

ARXIVAT A:
MobilitatCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut