Una reunió entre els negociadors de Ciutadans i del PP
Una reunió entre els negociadors de Ciutadans i del PP

C's adverteix que retiraria el suport al PP per a la investidura de Rajoy si pactés amb el PNB

Aquest dimarts, els equips negociadors de totes dues formacions s'han tornat a reunir sense "grans avenços", segons ha afirmat C's

RedaccióActualitzat

Les negociacions entre el PP i Ciutadans per tancar l'acord d'investidura de Mariano Rajoy continuen aquest dimarts sense "grans avenços", segons han afirmat des de la formació taronja. Els negociadors encara no han encetat el capítol de regeneració democràtica i el PP a Madrid intenta aturar el soroll mediàtic que parla d'un estira i arronsa sobre quan i a qui caldria aplicar les mesures anticorrupció.

La qüestió basca irromp a les converses

La possibilitat que el PNB doni suport a Mariano Rajoy, al debat de la setmana que ve al Congrés o més endavant, ha enterbolit les converses entre els populars i Ciutadans. C's ha advertit el PP que no pot arribar a acords amb altres formacions si són incompatibles amb el seu programa i ideari, com la convocatòria de referèndums independentistes. Amb la qüestió basca, Ciutadans ha vist la primera línia vermella.

Óscar Clavell, diputat del PP, protagonista de les negociacions

En plena negociació, ha saltat el primer cas. La situació del diputat popular Óscar Clavell, exalcalde de la Vall d'Uixó, investigat per diversos delictes. Cal veure si se'l relaciona amb l'enriquiment personal o finançament irregular del partit. Si això es demostra, aquest diputat per Castelló podria convertir-se en la prova del cotó.

Anar al contingut