Actualitat blaugrana

Cesc Fàbregas i Víctor Valdés coincideixen a Barcelona en un acte promocional

La Lliga de Campions tindrà un grapat de jugadors catalans al camp. I no tots del Barça. A vuit dies de la cita de París s'han vist les cares, a Barcelona, Víctor Valdés i Cesc Fàbregas. La trobada ha estat molt amistosa, la del dia 17, segurament no ho serà tant. Ha estat un acte més aviat fred, breu, en què tots dos han promocionat un campus de futbol que es farà a l'estiu a Andorra.

Actualitzat

No hi ha hagut cap "aturada" destacada de Valdés, tampoc cap "gol" de Cesc... però això sí, per si encara hi havia algun dubte, Cesc ja s'ha encarregat de dir a Valdés que en cas de marcar a la final de París, ho celebrarà, tot i el seu passat blaugrana.

Valdés i Cesc preveuen una final atractiva, perquè als dos equips, al Barça i a l'Arsenal, els agrada tenir la pilota i fan un bon futbol. Tots dos esperen impacients que arribi el dia 17 per jugar la gran final. En el cas de Valdés, a més de la final també li queden 2 partits de Lliga. A Cesc només li queda la final i per això reconeix que aquests dies previs se li faran llargs.

Cesc ha aprofitat que l'Arsenal té dos dies de festa per visitar la família i, de passada, complir amb algun acte publicitari. Dimecres tornarà als entrenaments amb l'equip anglès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut