Barcelona

Centenars de seguidors blaugranes celebren a Canaletes la Lliga del Barça

L'eufòria blaugrana s'ha desfermat quan Iglesias Villanueva ha xiulat el final del partit entre l'Espanyol i el Reial Madrid a Cornellà-el Prat. Despés de l'empat a un entre els dos equips, sens dubte els que més rivalitat històrica tenen amb el Barça, s'ha omplert una vegada més la font de Canaletes amb centenars de seguidors àvids de bones notícies després de l'eliminació de la Lliga de Campions.

RedaccióActualitzat
L'eufòria blaugrana s'ha desfermat quan Iglesias Villanueva ha xiulat el final del partit entre l'Espanyol i el Reial Madrid a Cornellà-el Prat. Despés de  l'empat a un entre els dos equips, sens dubte els que més rivalitat històrica tenen amb el Barça, s'ha omplert una vegada més la font de Canaletes amb centenars de seguidors àvids de bones notícies després de l'eliminació de la Lliga de Campions.

Els colors blaugrana han inundat el capdamunt de la Rambla barcelonina per celebrar la 22a lliga de la seva història, la primera amb Tito Vilanova a la banqueta i la quarta dels últims cinc anys. Una victòria que arriba quan falten encara tres jornades per al final de la temporada i que ha sigut possible, sobretot, gràcies a una primera volta de rècord, amb 55 punts de 57 possibles.

El club ha programat per a dilluns les celebracions pel títol, amb una rua que recorrerà la ciutat a partir de dos quarts de set de la tarda.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut