Futbol

Carlos Queiroz no fa cas de les advertències del Madrid i diu que vol convocar Ronaldo per al Portugal-Bòsnia

Portugal es juga la seva presència a Sud-àfrica 2010 amb un doble i vital enfrontament amb Bòsnia i Carlos Querioz, seleccionador portuguès, vol que la seva màxima estrella hi sigui. Malgrat que Cristiano Ronaldo es va fer un esquinç al turmell el 30 de setembre contra l'Olympique de Marsella a la Champions i va recaure el 10 d'octubre en un partit de la seva selecció, Queiroz està disposat a desafiar el Reial Madrid, que ja ha advertit que el jugador encara no està disponible. "Segurament convocaré Cristiano Ronaldo. Després és una qüestió mèdica", ha dit Queiroz en declaracions al canal TVI. El conflicte entre Portugal i el club blanc està servit.

Actualitzat
El seleccionador portuguès ha matisat que els especialistes "han de prendre la decisió per saber si pot jugar", i ha reconegut que estan preocupats amb la situació perquè "l'assumpte més important" és l'estat físic del jugador del Reial Madrid.

Cristiano Ronaldo es va fer el 30 de setembre un esguinç al turmell després de rebre una forta entrada del central de l'Olympique de Marsella Diawara durant un partit de la Champions al Bernabéu. Ronaldo va intentar forçar la seva recuperació per jugar el crucial duel entre Portugal i Hongria el 10 d'octubre, un partit decisiu per a la presència de la selecció portugues al Mundial de Sud-àfrica. Tot i sortir de titular i amb el braçalet de capità, es va haver de retirar als 30 minuts de partit.

Des de llavors, la seva evolució mèdica no ha tingut grans avenços i fa poc l'estrella madridista va visitar el prestigiós cirurgià holandès Niek Van Dyjk, el mateix metge que el va operar fa un any i mig del mateix turmell. Els serveis mèdics de l'equip blanc li han diagnosticat quinze dies de repòs absolut abans de sotmetre's a més proves per saber si està recuperat o ha de tornar a passar pel quiròfan. Tot i això, els metges de Portugal el volen revisar en persona per saber de primera mà el seu estat físic.

"Volem un gran Ronaldo, volem un jugador en forma i la primera preocupació és saber si ell està en condicions de poder ajudar la selecció", ha reiterat Queiroz, que aquest diumenge donarà la llista de convocats per al doble duel contra Bòsnia, els dies 14 i 18 de novembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut