Fórmula 1

Button replica i arrabassa a Hamilton el primer lloc en la segona sessió de lliures del Gran Premi de la Xina

Amb els polèmics difusors perfectament legalitzats, els BrawnGP es presenten de nou com els principals favorits de cara al Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. En un primer moment, semblava que no ho tindrien tan fàcil com a Austràlia i a Malàisia ja que el McLaren de Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures a Xangai. En la segona, però, Button i Barrichello han tornat a liderar els millors registres juntament amb el Willilams de Rosberg. Al seu darrere, els Red Bull, l'altre Williams i els Toyota. Ferrari, McLaren i Renault continuen molt lluny de les posicions capdavanteres.

Actualitzat
El millor temps marcat per Lewis Hamilton en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de la Xina ha estat només un miratge perquè la reacció dels BrawnGP ha estat immediata. Jenson Button i Rubens Barrichello no han trigat gaire a situar-se de nou al capdavant de la classificació provisional i marquen de nou la pauta tal com van fer en les dues curses precedents.

De fet, els dos monoplaces han estat els únics, juntament amb el Williams de Nico Rosberg, en baixar del minut i 36 segons. L'alemany s'ha situat segon per darrere l'anglès i per davant del brasiler. Al seu darrere i tal com ja és habitual aquesta temporada, s'han classificat els Red Bull de Webber i Vettel, els Toyota de Trulli i Glock i l'altre Williams de Nakajima. Els difusors, un cop més, marquen la pauta.

Els grans continuen lluny

La resta d'escuderies continuen amb força problemes per seguir el ritme dels Brawn i estan aconseguint uns resultats discretíssims. El millor ha estat Kovalainen, novè, mentre que Massa ha estat dotzè, Hamilton tretzè, i Räikkönen catorzè. Fernando Alonso, novè en la primera tanda, ha caigut fins a la dinovena posició tot i no córrer amb el KERS i gaudir d'un nou però no definitiu difusor. L'espanyol ho tindrà complicat per fer una bona cursa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut