Fira de Barcelona
Fira de Barcelona

Barcelona acollirà la fira líder mundial del sector audiovisual

El saló Integrated Systems Europe vindrà a Barcelona a partir del 2021

RedaccióActualitzat

Barcelona acollirà una nova fira d'abast mundial, en aquest cas dedicada al sector audiovisual.

És el saló Integrated Systems Europe (ISE), un esdeveniment orientat als professionals i empreses tecnlògiques proveïdores de serveis audiovisuals.

En un comunicat oficial, el director del certamen explica que han pres aquesta "important decisió" després d'analitzar "recintes firals de tot Europa". Per Mike Blackman, Fira de Barcelona és "un dels recintes firals més grans i més prestigiosos de tot Europa".

 

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat aquest matí la informació que avançava "La Vanguardia".

El saló celebrarà aquest 2019 l'última edició a Amsterdam, i a partir del 2021 vindrà a Barcelona. Acull uns 80.000 visitants i gairebé 1.300 expositors. És una fira d'abast comparable amb el Mobile, segons ha explicat l'alcaldessa en declaracions al programa "Hoy por hoy", de la Cadena SER.

Colau també ha dit que les instal·lacions que oferia Amsterdam "s'han quedat petites", i ha assenyalat que un saló d'aquestes característiques permetrà "sinergies" amb l'economia de la ciutat, com ja passa amb el Mobile. 

Aquest saló té 50.000 metres quadrats d'exposició, i ha anat creixent des que es va celebrar la primera edició, l'any 2004.

És un esdeveniment de quatre dies, que té lloc al febrer, organitzat per AVIXA i CEDIA, les dues associacions líders d'aquesta indústria.

La pròxima edició se celebrarà encara a Amsterdam, entre el 5 i el 8 de febrer. A partir del 2021, serà a Barcelona. L'organització ha anunciat que el saló es farà entre el 2 i el 5 de febrer.

 

ARXIVAT A:
Tecnologia
Anar al contingut