Barcelona

Artur Mas i Neus Munté: "Un nou partit per a un nou país"

Més de 5.000 persones han participat en l'elecció dels candidats

RedaccióActualitzat

El Partit Demòcrata Català ja té nova direcció, elegida després del procés de primàries celebrades entre ahir i avui. El tàndem presidencial format per Artur Mas i Neus Munté ha estat ratificat pel 95 per cent dels vots.

Més de 5.000 persones han participat en l'elecció dels candidats. Aquesta tarda Mas i Munté han comparegut davant dels mitjans per fer una valoració de la jornada a la nova seu del nou partit.

Artur Mas ha parlat d'un nou partit per a un nou país

Artur Mas, en la seva compareixença, ha declarat que s'han plantejat un nou partit per a un estat lliure i independent però en el marc de la Unió Europea.

Ha dit que tenen un objectiu ambiciós, un projecte al servei de la gent. Un partit nou perquè volem un país nou, ha afegit. Un partit fort, ha declarat Mas, seriós, modern atractiu i significatiu que arribi a tothom.

El partit està pensat, ha explicat Artur Mas, perquè aquest país se'n surti bé, per fer-ne un bon país ni que sigui un país del sud d'Europa. S'ha d'acabar amb els tòpics dels països de la Mediterrània, ha afegit.

Neus Munté ha declarat que neix un nou partit que vol donar resposta a tothom

Neus Munté està segura que aquest nou partit és un nou repte i espera que molta gent s'hi afegeixi. Ha felicitat a tothom que ha participat en aquestes primàries i s'ha posat a disposició del partit per tirar endavant el projecte d'independència.

Munté està convençuda que la societat ha canviat i ha declarat que el que vol el partit és donar respostes a tothom, a tota la societat.

Per concloure Munté ha dit que se senten orgullosos d'aquesta nova formació política que neix amb moltes ganes de fer feina.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut