Barcelona

Artur Mas critica que li exigeixin explicacions del "cas Palau" quan no va poder donar-les al Parlament

El president de CiU, Artur Mas, ha criticat que la resta de partits li demanin explicacions per la possible implicació de Convergència en el "cas Palau". Mas diu que ara on toca parlar és als jutjats, i ha valorat com una "contradicció" el fet que les formacions polítiques que integren el tripartit li reclamin ara aclariments quan ell ja va intentar explicar-se a la comissió d'investigació parlamentària i el tripartit l'hi va impedir.

Actualitzat
La polèmica política continua després que la Fiscalia va demanar al jutge que porta el "cas Palau" que obri una investigació a part pel suposat cobrament de comissions per l'adjudicació d'obra pública i que imputi alguns membres de CDC.

Després que els altres partits reclamin explicacions a Artur Mas, el president de CiU ha respost de forma contundent: "Ens demanen explicacions tots però, quan es va fer una comissió d'investigació al Parlament de Catalunya, jo vaig demanar comparèixer i no em van deixar", ha sentenciat Mas, que ha afegit que veu "una contradicció" que la resta de partits li reclamin ara explicacions i no li permetessin donar-les al Parlament.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut