Barcelona

Mas admet que els partits polítics poden haver fregat la il·legalitat per les despeses electorals

El president de CiU, Artur Mas, ha reconegut que els partits polítics poden haver estat al límit de la legalitat pel que fa a les despeses electorals. El candidat de CiU ho ha dit en una conferència a l'Ateneu Barcelonès, on s'ha compromès a crear una administració honesta i transparent si arriba al govern de la Generalitat. Mas també ha afegit que el concert econòmic i les grans infraestructures són ara les vies per avançar en l'autogovern.

Actualitzat
El president de CiU, Artur Mas, ha reconegut en un acte a l'Ateneu Barcelonès que els partits polítics poden haver estat al límit de la legalitat pel que fa a les despeses electorals. Mas ha dit que aquest és un problema pendent que s'hauria de resoldre.

A més, Artur Mas s'ha compromès a dirigir amb transparència la Generalitat si arriba al govern: "Si jo dirigeixo la Generalitat, la Generalitat serà una administració honorable i transparent. I si no és així, talleu-me el coll".

El president de CiU ha tornat a criticar l'actuació de la fiscalia per les imputacions a CDC pel suposat pagament de comissions per adjudicacions d'obra pública. Unes hores abans, Mas acusava la fiscalia d'"entrar en campanya" per les imputacions de membres de CDC.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut