Saragossa

Albert Rivera sobre Rajoy i el president de Múrcia: "No tenen remei"

La crisi al govern de Múrcia deixa a la corda fluixa l'acord d'estabilitat entre Ciutadans i el PP, després que el president de la comunitat no hagi dimitit a pesar d'estar imputat per corrupció

RedaccióActualitzat

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha recriminat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que no faci dimitir el president murcià, Pedro Antonio Sánchez, imputat en un presumpte cas de corrupció. La formació taronja a Múrcia, després de trencar el pacte de govern amb el PP a la comunitat, no descarta sumar-se a la moció de censura que estan estudiant els grups a l'oposició per fer fora Sánchez del govern murcià.

I a nivell estatal, Ciutadans vol iniciar una nova negociació amb el PSOE i Podem per pactar més mesures anticorrupció al Congrés. Unes mesures que, fins ara, el PP ha anat frenant. Aquest dijous a la nit, en un acte a Saragossa, Rivera ha pujat el nivell dialèctic contra el PP:

"Què deu saber, el senyor Sánchez, de Rajoy i del finançament del PP, perquè ningú gosi dir-li que se'n vagi? Què deu saber perquè Rajoy el protegeixi i el blindi per sobre de l'estabilitat del govern de Múrcia? No tenen remei."

De moment, Ciutadans de Múrcia ha deixat en minoria Pedro Antonio Sánchez, perquè s'ha trencat un dels punt de l'acord d'estabilitat entre el PP i Ciutadans, que preveia que s'havien d'apartar tots els càrrecs imputats. El president murcià declararà dilluns davant del jutge i el PP espera que li retirin la imputació.

 

 

Anar al contingut