Los Angeles

Els Spirit Awards i els Razzies s'avancen als Oscars i premien el millor i el pitjor cinema del 2014

Els Spirit Awards premien les millors produccions independents, mentre que els Razzies carreguen contra les pitjors pel·lícules

RedaccióActualitzat

Unes hores abans que s'entreguin els Oscars al Dolby Theatre de Los Angeles, dos certàmens premien el millor i el pitjor cinema de l'any. Són els Spirit Awards i els premis Razzie, dues cares de la mateixa moneda. 

A Santa Monica s'han lliurat els Spirit Awards, els guardons que premien les millors producciones independents del 2014. Richard Linklater ha estat premiat com a millor director per "Boyhood", un drama rodat durant dotze anys. L'actor Ethan Hawke ha recollit el premi en nom seu. "Boyhood" també ha aconseguit el premi a millor actor de repartiment per a Patricia Arquette.

J. K. Simmons ha estat millor actor secundari per "Whiplash". Julianne Moore i Michael Keaton han recollit els premis al millor actor i a la millor actriu. I Alejandro González Iñárritu ha recollit el guardó a la millor pel·lícula per "Birdman".

El pitjor cinema

Els premis Razzies valoren les pitjors produccions i interpretacions de l'últim any. Aquest cop han deixat malparat el film "Saving Christmas", que s'ha emportat els premis a la pitjor pel·lícula i al pitjor guió. El protagonista, Kirk Cameron, ha tingut el dubtós honor de recollir el premi a l'actor més dolent.

Cameron Diaz ha estat considerada la pitjor actriu del 2014 pels films "Sex Tape" i "The Other Woman". El pitjor actor secundari ha estat Kelsey Grammer, pel seu treball en la pel·lícula "Els mercenaris 3", i Megan Fox s'ha endut el premi a la pitjor actriu secundària pel seu paper a "Les fabuloses tortugues Ninja 3".

El director que menys ha agradat ha estat Michael Bay, un habitual d'aquests premis, per "Transformers 4: Age of Extinction".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut