Imatge d'arxiu de Bárcenas a l'entrada de la Fiscalia Anticorrupció, on l'esperaven periodistes i ciutadans (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de Bárcenas a l'entrada de la Fiscalia Anticorrupció (Foto: EFE)
Madrid

El "cas Bárcenas" i l'espionatge disparen la preocupació dels ciutadans per la corrupció

Així ho reflecteix l'última enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques, el CIS, elaborada entre el 4 i el 12 de febrer, justament quan van esclatar aquests dos escàndols. Ara, s'ha situat en el segon lloc de les principals inquietuds dels espanyols, només superada per l'atur.

RedaccióActualitzat
El "cas Bárcenas" i el d'espionatge a polítics a Catalunya ha disparat la preocupació dels ciutadans per la corrupció i el frau. Així ho reflecteix l'última enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques, el CIS, elaborada entre el 4 i el 12 de febrer, justament quan van esclatar aquests dos escàndols.

Ara, s'ha situat en el segon lloc de les principals inquietuds dels espanyols, només superada per l'atur. Ha desbancat els problemes econòmics i, fins i tot, la classe política en general, que era la tercera preocupació des del febrer del 2010.

La corrupció i el frau preocupaven al febrer el 40% dels espanyols. Al gener, la xifra era del 17,7%. El 79,9% dels enquestats han considerat al febrer que l'atur és la principal preocupació.
Anar al contingut