Mataró

El candidat de CiU a Mataró es disculpa per la disfressa de guàrdia urbà amb un test al cap del seu fill en referència al 4-F

Joaquim Fernàndez demana "disculpes públiques" per "una disfressa del tot condemnable" mentre el PP vol portar el cas als plens de Barcelona i Mataró

RedaccióActualitzat

Polèmica a Mataró per un grup de quatre veïns que es van disfressar per les festes del Carnaval de guàrdies urbans de Barcelona amb un test al cap amb un interrogant en referència als fets del 4-F que es denunciaven en el documental "Ciutat morta". Un d'ells és el fill de 27 anys del primer tinent d'alcalde de Mataró i candidat a l'alcaldia de CiU, Joaquim Fernàndez, que ja ha demanat disculpes: "Les meves sinceres disculpes a la família dels policies i la solidaritat més absoluta amb el cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona i a les forces de seguretat en general. Estem intentant posar-nos en contacte amb la família i amb l'alcalde de Barcelona per transmetre-li aquesta condemna i aquestes disculpes sinceres pels fets que han passat".

Joaquim Fernàndez ha fet també un comunicat per demanar "disculpes públiques a totes aquelles persones que s'han pogut sentir ofeses" per "una disfressa del tot condemnable". "No és el meu tarannà fer broma de cap desgràcia, no ho he fet, ni ho faré mai. Per tant, no puc fer res més que lamentar aquests fets tan poc afortunats i, a més, rebutjar-los", ha assegurat l'alcaldable, que ha afegit: "Conec molt bé el meu fill, sé com és i sé també que la seva intenció no era ferir a ningú, però malgrat tot s'ha equivocat".

En qualsevol cas, Fernández ha volgut desvincular aquests fets de l'acció política del seu partit i de la gestió del govern municipal de l'Ajuntament de Mataró.

El líder dels populars de Mataró, José Manuel López, per la seva banda, anuncia que portaran una moció als plens de Mataró i Barcelona. "El grup del PP a Barcelona demani a l'ajuntament al ple d'aquest divendres que denunciï aquests fets i que es presenti perquè és un cas que afecta molt directament la Guàrdia Urbana de Barcelona".

El PP de Mataró tampoc descarta emprendre accions legals contra els quatre veïns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut