Garraf

Canyelles

Ajuntament de Canyelles

IV Nit de l'Esport i sopar benèfic per la Marató

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Sala Multicultural de Canyelles

L'entitat informa: Sopar Benèfic on els fons recaudats van a la Fundacio de la Marató i a l'hora és un acte de reconeixement per part de l’Ajuntament de Canyelles a esportistes destacats dintre del món de l’esport, en l'àmbit nacional, provincial, comarcal per la seva trajectòria esportiva o pels èxits obtinguts

Cubelles

Agrupació de Balls Populars de Cubelles

Dinar i Quinto solidaris

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Sala exposicions Centre Social

L'entitat informa: A les 14h ens trobarem per fer un dinar popular (tiquets amb venda prèvia per 8 euros). Quan acabi, farem sobretaula plegats jugant al Joc del Quinto, amb partides obertes a tothom.

Associació de Veïns Rambla Pau Casals

Venda de Plantes Nadalenques

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Fira del Poble

L'entitat informa: Venda de plantes Nadalenques

Coral Cor l'Espiga

Concert de Nadal

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Església de Santa Maria de Cubelles

L'entitat informa: En aquest concert de Nadal, a més del Cor l'Espiga, hi intervendrà també la coral jove del Cor l'Espiga de Cubelles, Cor Espiga XXI, i la Societat Coral l'Esperança d'Arenys de Mar.

Escola i Ampa Mar i Cel

Cançons que surten del cor

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola Mar i Cel

L'entitat informa: Jornada familiar organitzada per l'escola i l'Ampa, oberta al municipi amb diferents activitats per recaptar diners per a La Marató: competicions, cursa solidària, mercat de segona mà, rifes, exhibicions, venda de pastissos. Gravació de CD's pels alumnes de l'escola "Cançons que surten del cor".

Fauna de Cubelles

Caminada solidària

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Plaça de l'Esglèsia

L'entitat informa: Sortida de la plaça de l'Esglèsia, caminant per camins, corriols, etc fins la Masia d'en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú. Esmorçar i petit acta de benvinguda. Tornada cap a Cubelles un cop acabat els actes.

Garraf

Associació de Veïns de Garraf

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Club Nàutic Garraf

L'entitat informa: Cursa popular per a nens i Adults pels carrers de Garraf. Al finalitzar la cursa, hi haurà la correponent entrega de premis, sorteig de regals i tiberi per als corredors i assistens.

Sant Pere de Ribes

Biblioteca Manuel de Pedrolo (Sant Pere de Ribes)

Venda de llibres per la Marató

Data:
Lloc:
Biblioteca Manuel de Pedrolo

L'entitat informa: La Biblioteca ha anat recollint donatius dels usuaris. Si no entraven al fons de la biblioteca, anaven destinats a la Marató de TV3, i que serien venuts a un euro. Des de mitjans de setembre fins el dijous 11 de desembre, hi haurà una taula amb tots els llibres, cd, dvd...

Complex Esportiu Municipal Espai Blau

Espai Blau batega amb la Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
CEM Espai Blau

L'entitat informa: Activitat de Zumba oberta a totes les edats i desprès acabarem tots a la piscina on intentarem dibuixar un cor.

Fundació Redós de St. Josep i st. Pere

El Redós de tot cor

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Marcer

L'entitat informa: Matí lúdico festiu intergeneracional. Els avis de la nostra Residencia, juntament amb les families, i els nens de les escoles, passaran un matí ple d'activitats: Pintacares, tallers de pintura de cors, coreografia conjunta, xocolatada i paradeta de venda de cors fets artesanalment pels usuaris.

Sitges

Ampa Ceip Esteve Barrachina

Festival Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
CEIP Esteve Barrachina

L'entitat informa: L'Escola Barrachina batega per la Marató. Activitat oberta tothom on un any més farem tallers, manualitats, exposició targetes Nadal , exhibició batuka, jocs de taula, partit de handbol pares/mares vs professors, gols per la marató, i molt més. Us hi esperem a tots!

Associació Musical Tribu Amia

Percussió al carrer

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
carrers del pole

L'entitat informa: Amb la nostra música de percussió de batucada, farem un recorregut pels carrers cèntrics de Sitges.

Club Maritim Port Ginesta

Port Ginesta amb la Marato de Tv3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Port Ginesta

L'entitat informa: El dia de la Marató des de Port Ginesta plantegem un seguit d'activitats relacionades amb la mar. Una regata, una travessa, un concert i activitats a l´aire lliure per a tothom que s´hi vulgui apuntar. Anima-t´hi!!

Consorci del Patrimoni de Sitges

Taller familiar: Batecs de colors

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Mirador Miquel Utrillo. Palau de Maricel

L'entitat informa: Aquest taller va adreçat al públic infantil i familiar des 2 a 12 anys. A partir de diferents mides de cors de cartró els hi donarem colors amb el pinzell per donar batecs simbòlics de vida. Un cop pintats els colors els posarem a la venda per contribuir en la recaptació.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Saló d'Or. Palau de Maricel. Sitges

L'entitat informa: L'Orquestra "Ars Medica" va néixer l'any 1984 per iniciativa d'un grup de metges barcelonins amants de la música i amb el suport i complicitat del Col·legi de Metges de Barcelona. Es l'única orquestra de metges que existeix en Espanya dedicada a l'interpretació de música clàssica.

Entitats del Palau del Rei Moro de Sitges

Quinto Solidari per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Palau del Rei Moro

L'entitat informa: Les entitats que conviuen al Palau del Rei Moro de Sitges; l'Agrupació de Balls Populars de Sitges, la Colla Jove de Castellers de Sitges, la Saca Sitgetana de Cultura, i el Grup Pessebrista de Sitges, organitzen un quinto solidari amb col·laboració de les botigues i comerços de la vila.

Fundacio privada La Granja

Espectacle ecuestre infantil "Circ Tatanu"

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Fundació La Granja Sitges

L'entitat informa: Circ Tatanu és una aposta teatral innovadora pensada per als més petits on els cavalls esdevenen els protagonistes d’un circ imaginari. .

Institut Vinyet (Sitges)

Monòlegs per a La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Gimnàs

L'entitat informa: Alumnes de l'institut Vinyet faran un espectacle consistent en la interpretació de monòlegs intercalant-los amb algunes interpretacions musicals.

La Botiga de la Bel

Photocall Marató TV3 2014

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
La Botiga de la Bel

L'entitat informa: La botiga de la Bel organitza un photo-call popular per a recaptar fons per a la Marató de TV3.Passa't aquest dijous dia 11 per la botiga, fes-te una foto al nostre photo-call que penjarem al nostre Facebook i fes un donatiu de 1 euro que serà entregat íntegrament a la Marató de TV3

Penya Barcelonista de Sitges

Quinto solidari PB Sitges

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
La Seu de la Penya Barcelonista de Sitges

L'entitat informa: Joc del quinto amb premis cedits per els comerços locals, entitats i particulars

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
La Seu de la Penya Barcelonista de Sitges

L'entitat informa: Joc del quinto amb premis cedits per els comerços locals, entitats i particulars(segona edició)

Vilanova i la Geltrú

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Un euro de tot cor. Entrades Solidàries

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça de la Vila, Davant Ajuntament

L'entitat informa: Incentivar la visita i entrada als equipaments culturals i esportius per tal de recollir aportacions voluntàries a la Marató. L’accés a museus, teatre, auditori, biblioteques, pavellons, camp de futbol i piscines tindrà un preu voluntari d’1€.

Ampa Escola L'Arjau

Actuació Batucada Arjau Maravillau

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú

L'entitat informa: Cercavila de la Batucada Escolar, Arjau Maravillau, per la Rambla de la Pau i la Rambla Principal de la ciutat dissabte dia 13/12/13 d'11.30 a 13.30 h

Ampa Escola la Pau

Marató d'endevinalles per a tothom

Data:
Hora:
17:15
Lloc:
Escola La Pau

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola la PAU organitza una marató d'endevinalles conduida per en Pere Martí i la Núria Feijoó. Petits i grans hi esteu convidats a riure i gaudir. El preu de l'entrada són 2€. Podeu fer la vostra aportació el mateix divendres 12 o bé del 9 al 12 de Desembre a la Secretaria de l'escola.

Ampas Escola sant Jordi- Escola Pasifae

Berenar solidari

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pati de l´Escola

L'entitat informa: Berenar amb cor, aportació solidària, coca i xocolata a 1 euro

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

Ballada country solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre civic molí de vent

L'entitat informa: Ballem country per la marató! Us esperem el proper diumenge 21 de desembre a les 18h. L'entrada te un cost de 5€ (destinat per la marató). Vine a ballar country per una bona causa! Us esperem!

Associació Amics del Vòlei

Torneig Vòlei Platja per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Platja de Ribes Roges

L'entitat informa: S'organitza un torneig de vòlei platja tipus Rei de la Pista, partits de 2x2 organitzats per sorteig en els que la puntuació es individual. Juguen tots contra tots a un set de 15 punts. Els dos que hagin obtingut més puntuació passen a la categoria Or, els de puntuació més baixa plata.

Associació Country Style de Vilanova i la Geltrú

Ballada Country Solidària Marató TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre Cívic de La Collada de Vilanova i la Geltrú

L'entitat informa: Ballada Country Solidària. Ballarem country al c.c. La Collada de Vilanova i la Geltrú. Ballarem les coreografies que els assistents ens demeneu (porteu el pen amb les vostres músiques!). Si tens un bon cor country segur que vindràs ! T'esperem !!!

Associació de Gent Gran de la Mar

Sopar de Santa Llúcia

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Sala del Pòsit de Pescadors

L'entitat informa: La gent gran de la Mar farà una capta per la Marató en el tradicional Sopar de Santa Llúcia que celebrem al Pòsit de Pescadors de Vilanova.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Fideus solidaris

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Rambla Principal cantonada Francesc Macià

L'entitat informa: L'activitat consisteix en cuinar i vendre 1000 racions de fideus rossejats elaborats amb la recepta tradicional de la cuina marinera de Vilanova. Aquesta serà la setena edició.

Casa Gil ALIMENTACIÓ

Entrepans solidaris amb molt cor

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça cotxes-caputxins- casa Gil

L'entitat informa: Vina a berenar a casa gil i participa a la festa solidaria per recaptar fons per la marató 2014. Tots els beneficis per a la Marató, un bon entrepà i molt amor per a les malaties del cor.

Casal Municipal de Gent Gran de Vilanova i la Geltrú

3 actuacions de grups de cant (musicals, playback)

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
casal municipal de gent gran. c/ josep llanza, 4

L'entitat informa: actuació del grup de cant DACAPO, que canta musicals.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
casal municipal de gent gran. c/ josep llanza, 4

L'entitat informa: actuació del grup de cant de COMPEX

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
casal municipal de gent gran. c/ josep llanza, 4

L'entitat informa: actuació del grup de playback de COMPEX

Cem Parc del Garraf i Cmes esportiu la Piscina

Mou'te amb nosaltres per la Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
CEM Parc del Garraf i CMES Esportiu la Piscina

L'entitat informa: Entre el 9 i 13 de desembre, recollirem donatius a les nostres instal·lacions i es faran activitats esportives especials durant la setmana. El dissabte 13 pel matí hi haurà portes obertes per poder participar a les sessions especials programades per aquell dia. Consultar: www.esportiulapiscina.cat

Club Esportiu EPSEVG

Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sortida i arribada pistes atletisme

L'entitat informa: Mitja marató ciutat de Vilanova. Prova esportiva que reuneix entre 1000 i 1500 persones i que recorre els carrers de la ciutat de Vilanova i la Geltrú

Escola Cossetania

La Festa de la Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Cossetània

L'entitat informa: A les 5 de la tarda del dia 12 de setembre, els cossetans i cossetanes estem convocats a la gran festa de la marató, on hi haurà un quinto, txocolata calenta, manualitats, coca, es faràn fotos nadalenques als nens i es vendran les fotos de les classes, esteu tots convidats.

Escola el Cim

Venda de pastissos

Data:
Hora:
16:45
Lloc:
Escola el Cim

L'entitat informa: Els nens i nenes de 5è i 6è elaboraran pastissos que posaran a la venda a tots els pares i mares de l'escola. El preu és la voluntat.

Escola l'Arjau

Paradeta de manualitat

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Rbla. de la Pau

L'entitat informa: Venda de manualitats elaborades pels alumnes i famílies de l'Escola

Escola Pia de Vilanova i La Geltrú

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
15:15
Lloc:
Parc Samà, al costat de l'Escola Pia de Vilanova

L'entitat informa: Pessebre Vivent que representen els alumnes de P4 i P5 de l'Escola Pia de Vilanova, al bonic Parc Samà del segle XIX, un pessebre amb molt els detalls.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Portal del Roc-Pitch&Putt Català amb la Marató TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú

Llibres x 1€: col·labora amb La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú

L'entitat informa: Entre el 24 i el 13 de desembre els usuaris de les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona trobaran un espai amb llibres procedents de donatius o baixes que es podran endur dipositant 1 euro en una guardiola. Els diners recollits es destinaran a La Marató 2014

Anar al contingut