Montsià

Alcanar

Ajuntament d'Alcanar

Alcanar i Les Cases per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu d'Alcanar

L'entitat informa: Activitats esportives en les que participen diferents entitats esportives municipals realitzant exhibicions i/o competicions en els diferents esports que es practiquen. Horari de les activitats: de 9h a 20:30h

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre Cívic d'Alcanar

L'entitat informa: L'associació de jubilats, pensionistes i protectors d'Alcanar organitzen una sessió de ball i els diners recaptats de l'entrada aniran destinats a la Marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Centre Cívic d'Alcanar

L'entitat informa: Activitats culturals en les que participen diferents entitats del municipi realitzant actuacions. Horari de les activitats: d111h a 19h

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Plaça Sant Pere de les Cases d'Alcanar

L'entitat informa: Es durà a terme una cursa popular per la Marató de TV3 pels carrers de les Cases.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Zona jove de la plaça del Mirador d'Alcanar

L'entitat informa: Joves per la Marató! Activitats d'art urbà, slackline, kendama top europa, skate exhibició, streetball (concurs de triples i exhibició), música amb DJ Membrana (hip hop, funky, reggea...).

Amposta

Ceip Miquel Granell

Esmorzar solidari

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Farem un esmorzar solidari a tots els alumnes de l'escola.Per aquest esmorzar cada família farà un donatiu voluntari. El pa i la xocolata es donació de Eroski Amposta (pa) i l'empresa de catering Plat a Taula de l'Ampolla (xocolata). Durant d'activitat sonarà el disc de la Marató.

Escola Consol Ferré

Exposició de papiroflèxia

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Es farà una exposició de papiroflèxia al vestíbul de l'escola, amb treballs fets per les famílies i el professorat. També es farà una rifa de productes artesanals fets per la comunitat educativa per recollir fons, en acabar la visita a l'exposició.

Escola Soriano Montagut

Batega amb el Soriano

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Pont penjant d'Amposta

L'entitat informa: L'escola Soriano-Montagut organitza una caminada popular per a tota la seva comunitat educativa. El recorregut és des de l'escola fins al pont penjant. Un cop allí farem bategar els nostres cors. Desprès tornarem a l'escola i recuperarem forces amb un berenar saludable.

Institut de Tecnificació Esportiva TTE

Esmorzar solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
INSTITUT DE TECNIFICACIÓ

L'entitat informa: L'alumnat prepara pastissos, entrepans i begudes que vendran per esmorzar a l'hora del pati per un preu simbòlic. Tots ajudem un poquet a la Marató de TV3.

La Pepa

Un donatiu, una cançó

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer Sant Antoni, 49

L'entitat informa: Tothom que vulgui col·laborar amb La Marató pot escriure en una pissarra ben gran el nom d'una cançó per fer-la sonar.... perquè la música amansa les feres i, a veure si, entre tots, amansem aquestes malalties. La farem durant to el dia

Llar d'Infants Municipal La Gruneta

Venta de punts solidaris

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Amposta

L'entitat informa: Es vendran punts de llibre el·laborats pels nens i nenes de la llar per recaudar fons per a una molt bona causa.

Llar d'Infants Municipal La Sequieta

Rastrillo solidari

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Llar d'Infants la Sequieta

L'entitat informa: Adjuntarem objectes procedents de les families que es vendran a la llar a un únic preu:1€. Intentant recaudar el màxim possible per la causa

Los dimarts al llar i El grup de dansa Paracota i Grup Instrumental Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador

Jotes de l'Ebre per la Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Plaça del Mercat

L'entitat informa: Cantada i ballada popular de jotes de l'Ebre amb cant improvisat i amb diverses rifes per tal de completar la recaptació per a La Marató de TV3.

Punt Òmnia Amposta (Fussmont)

Marxa i Cursa pel la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Amposta

L'entitat informa: El Punt Òmnia Amposta amb col·laboració amb Montbike, organitza en motiu de la Marató de TV3 una Cursa i Marxa solidària per les malalties del cor.

Residència Apasa

Postals nadalenques i detallets

Data:

L'entitat informa: Els usuaris i els alumnes del Centre Ocupacional l'Angel i Escola d'Educació especial confeccionaran postals nadalenques i diverses manualitats que es posaran a la venda. L'import íntegre anirà destinat a La Marató.

Txus perruqueria

perruqueria

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
A la prruqueria txús

L'entitat informa: Qualsevol producte que t´apliquessem serà destinat per a la Marató(espuma,mascareta,vitamina,acondicionador,xampú tractant,allisador temporal,protector tèrmic,sèrum...)

Els Muntells

Associació Esportiva i Cultural els Muntells

Cursa per la Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Plaça de la vila

L'entitat informa: Cursa a peu per la població, es pot participar amb tota la família. El preu de la inscripció són mínim 3€/persona i els nen 1€.

Godall

Agrupació Musical de Godall

Bingo solidari

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Casal Municipal de Godall

L'entitat informa: En motiu de la celebració anual de Santa Cecília, i per concloure els actes l'Agrupació Musical de Godall organitza un dinar popular. Després del dinar es farà un bingo solidari entre els assistents i els diners recaudats es donaran a la Marató.

Mestresses de Casa de Godall

Activitats solidàries

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Municipal Godall

L'entitat informa: Sorteig de regals i bingo solidari

La Galera

Municipi de La Galera amb la Marató

La Galera amb La Marató

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: Audició de diferents peces musicals a càrrec de la banda de música Sant Llorenç de la Galera.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: Xocolatada popular,representació d'un cor amb espelmes i seguidament exhibició de balls de saló a càrrec del grup "quick dance" (organitza: l'ajuntament de la galera amb la col·laboració de l'associació de dones, associació amics de la mare de déu de la galera i associació de la gent gran.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pista poliesportiva

L'entitat informa: Mural de pintura (organitza: l'ajuntament de la galera amb la col·laboració de l'associació de mares i pares de la Galera)

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Pista poliesportiva

L'entitat informa: Tots units formem el cor (amb la participació de la gent del poble, formarem un cor i amb cartells anunciarem el número de telèfon de la marató)

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Camp de futbol "el terrer"

L'entitat informa: Partit de fútbol solidari

La Sénia

Escola Jaume I

BALLEM PER LA MARATÓ

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
sortida de l´escola fins la plaça major

L'entitat informa: Tots els alumnes ( 560 )i mestres (43) del poble de la Sénia, farem una desfilada fins la Plaça Major.Ens acompanyarà la música de la marató i tota la gent que vulgui AIXÒ SÍ TOTS I TOTES ANIREM VESTITS DE ROIG I TEXÀ. En arribar ballarem la cançó tots junts i una xiqueta del centre operada del cor

Institut La Sènia

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Estadi municipal

L'entitat informa: Caminada popular pels voltants de la població i concentració a l'estadi municipal per a realitzar la fotografia final.

Joventuts Unides

Joventuts Unides amb La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Casa de Cultura

L'entitat informa: Concert de Conjunts Instrumentals de l'Escola de Música de Joventuts Unides

L' Onada la Sénia

Concert Solidari Grup de Guitarres de Traiguera

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Casan de Cultura de la Sénia

L'entitat informa: Concert solidari del grup de guitarres de Traiguera amb cançons dels anteriors discs de la Marató i cançons composades per elles mateixes. Rifa a la mitja part del concert de productes donatas per diferents comerços de la Sénia i persones voluntaries.

Mas de Barberans

Ajuntament de Mas de Barberans

Venta de "Globus Cors solidaris"

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Plaça de lésglésia

L'entitat informa: Venda de Globus en forma de cor que s'unflaran amb heli i es llançaran tots alhora en finalitzar l'activitat.

Masdenverge

Associació de Joves Font del Peu

Masdenverge per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Llocs més transitats per vianants i pavelló

L'entitat informa: Des de l'Associació de Joves Font del Peu farem diverses activitats:pel matí venta de flors de nadal i outlet amb material de l'associació i a la tarde: sorteig d'una cistella gegant amb productes dels comerços de la zona , xocolatada popular, exhibició de ball en líniea "Country" i dolçainers.

Santa Bàrbara

Ajuntament de Santa Bàrbara

Santa Bàrbara amb el cor a la mà

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Centre Muncipal de Serveis Socials, Pl. Cid i Cid

L'entitat informa: Xerrada-col·loqui sobre les malalties del cor. Caminada popular, amb el cor a la mà, recorregut urbà per totes les edats. Penjada d'un mural del cor de tots els participants a la caminada.

Associació de Dones Planeres

Festa pre-Nadal 2014

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre cultural

L'entitat informa: Les Dones Planeres organitzem per al dia 20 de desembre una festa que consisteix en un berenar en el qual inclourem una actuació de Musical. Dins el mateix acte se sortejaran regals entre els assistents. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3.

El Gimnàs Santa Bàrbara

El gimnas Santa Bàrbara batega per la Marató de TV

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
El gimnàs Santa Bàrbara

L'entitat informa: El Gimnàs Santa Bàrbara batega amb la Marató de TV3 fent activitat física de les 16h a les 20h.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
El gimnàs Santa Bàrbara

L'entitat informa: Projeccio de la pel.licula "la Venjança" produida i representada pels socis del Gimnàs per col.laborar amb la Maratò.

Sant Carles de la Ràpita

Agrupació d'Entitats Locals

La Ràpita amb la Marató

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Pavelló Firal

L'entitat informa: Festival benèfic càrrec de:Agrupació Sardanista,Club Twirling Alfacs,Cobla Principal,Coral Casa del Mar,CoralCasal Municipal del Jubilat,Esbart Dansaire,Escola de dansa Esther Roselló,Escola Jas Dansa,Orfeó Pau Casals,Rondalla Rapitenca,The Magic Dance Club

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Pavelló Firal

L'entitat informa: Activitats infantils:ludoteca,tallers i jocs organitzats per amics del lleure,centre obert municipal,llança't i xerinola

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Pavelló firal

L'entitat informa: Esmorzar solidari amb la col·laboració de les pastisseries i forns de pa: Caballé,La Muixa,Másdeu,Ocaña,PIRSA, St.Antoni

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Carrers de la població

L'entitat informa: Cercavila de la Colla Gegantera

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Carrers de la població

L'entitat informa: Cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Carrers de la població

L'entitat informa: Biabmonis per la marató: Cercavila de la Batucada Diabmonis

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Pavelló Firal

L'entitat informa: fondistes Rapitencs i Centre Excursionista La Foradada organitzen amb el suport del Club Nàutic-Secció Rem, un circuit urbà,caminant o corrent per la població.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pavelló Polisportiu

L'entitat informa: Rifa solidària en el marc de la Trobada d'Escoles de Bàsquet a càrrec de Club Patí Rapitenc-Secció Bàsquet

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló firal

L'entitat informa: Taller i exhibició de Balls en Línia a càrrec de Countrys Sherifs

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Pavelló firal

L'entitat informa: Concert per la Marató a càrrec de la Banda Juvenil i de la Banda Infantil de l'Escola de Música de l'Agrupació Musical Rapitenca.

Associació Sociocultural Xerinola

Teatre, jocs i cançons

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Cultural el Maset

L'entitat informa: Teatre infantil i cantada de nadales, a part de jocs populars per als xiquets i xiquetes que vinguin.

Badia Fitness

"Ens movem per la Marató"

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Firal de Sant Carles de la Ràpita

L'entitat informa: Masterclass de diferents activitats físicoesportives (bodycombat,step atletic...)per a tots els públics i festa infantil per gaudir tota la família.

Centre Vima

Activitats per la Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Centre Vima i Mercat ambulant dels dissabtes

L'entitat informa: Al Centre Vima des del mes passat ja tenim a la venta, calendaris de paret i butxaca per recaptar fons per la Marató. A més, el dissabte dia 13 de Desembre,pel matí, anirem al mercat ambulant de la població per a vendre els calendaris i altres articles confeccionats pels avis.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre Vima

L'entitat informa: Durant la tarde, al centre, hi haurà exhibició de ball a càrrec del grup The Country Sheriffes amb xocolatada i berenar popular per recaptar diners per la Marató.

Club de Pensionistes de la casa del Mar de Sant Carles de la Ràpita

Rifa solid'aria

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Casa del Mar de Sant Carles de la Ràpita

L'entitat informa: Les entitats ubicades a la Casa del Mar de Sant Carles de la Ràpita, realitzen una rifa solidària de diferents manualitats i productes amb l'objectiu de recaptar fons per la Marató. Les entitats que hi participen són: Club de pensionistes de la Casa del Mar i L'Associació Ràpita Endavant.

Escola Carles III

Concert escolar de Nadal

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Pavelló Firal

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec dels xiquets i xiquetes de l'Escola Carles III

Institut Els Alfacs

Esmorzars solidaris

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'Institut Els Alfacs

L'entitat informa: Els alumnes de 2n d'ESO portaran cocs, pizzes, ... fets a casa i ho vendran a talls al preu d'1 €.

Ulldecona

Patronat de la Passió d'Ulldecona

Representació dels Pastorets

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Orfeo Montsia

L'entitat informa: Representació de "Els Pastorets"

Residència d'Ulldecona L'Onada

Ulldecona batega per la Marató de TV3

Data:
Hora:
05:00
Lloc:
Pavelló d'esports

L'entitat informa: Festival amb actuacions de les diferents entitas del poble (actuacions ´musicals, ball, teatre, esport dirigit, etc....)

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Residència d'Ulldecona l'Onada

L'entitat informa: Cursa popular que passarà pels indrets més emblematics de la població (castell, ermita, etc...) amb sortida i meta a la residència

Ull de Teatre, Grup Escènic

Concert solidari amb la Sant Andreu Jazz Band

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Teatre Orfeó Montsià

L'entitat informa: La Sant Andreu Jazz Band és una una banda de música de jazz de la ciutat de Barcelona, la que diuen la big band més jove d´Europa, formada per joves (la majoria entre 10 i 16 anys) i sota la direcció musical de Joan Chamorro. www.ulldeteatre.org

El blog de la teva comarca
  • Ull de Teatre, Grup Escènic

    Una oportunitat per a què els músics de les bandes de música i alumnat del territori, banda i banda del riu Sénia puguin veure el resultat.

  • Ull de Teatre, Grup Escènic

    Aquest Nadal la Sant Andreu Jazz Band&Joan Chamorro arribaràn a la comarca més meridional de Catalunya, al municipi d´Ulldecona.

Anar al contingut