Vall d'Aran

Les

Associació Hemnes de Les

Un doç entara esperança (un dolç per l'esperança)

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament de Les

L'entitat informa: Era Associacion Hemnes de Les aufrís doci e chicolate eth dia 7 de deseme a toti es visitants dera hèira artesana de Nadau. Es doci les hèn es hemnes de Les e eth chicolate caud l'aufrissen es otèls e restaurants deth pòble.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'actes der Ajuntament de Les

L'entitat informa: Cine solidari: Projeccion der audiovisuau "Soul Surfer" entara mainadèra. Vos aufrim crispètes a cambi de donatius

Salardú

Baquèira Beret

Competició solidària d'Esquí i Snowboard

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Stadium d'eslàlom de Baqueira Beret

L'entitat informa: Baqueira Beret organitza una cursa solidària d'esquí a l'Estadium d'eslàlom. Hi haurà premis per a totes les categories i un sorteig de regals entre tots els participants. També tindrà lloc un altre sorteig solidari amb premis i regals oferts per diferents establiments de la Vall d'Aran.

salarducountryrockfestival

Clases i exhibicions de balh country

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pabello poliesportiu de Salardú

L'entitat informa: Festa country amb clases de balh country de tots els nivells i per totes les edats, exhibicions de balh en linea country i ballada popular, desde les 09,00 h. Fins a les 24,00 h. Entrada donatiu de 3 € servei de catering i bar

Vielha

Espitau Val d'Aran

Era Caminada deth Còr

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Església de Vielha

L'entitat informa: Caminada bona entà tot tipe de public, des d'aqueri que son caminaires o corredors e vòlen hèr 10K e 300 m de desnivèu, entada aqueri que sonque vòlen hèr ua passejada e gaudir des finaus dera tardor dera Val d'Aran. Gessuda dera Plaça dera Glèisa de Vielha eth dimenge 30 de noveme tàs 10 ores.

Anar al contingut