Baix Llobregat

Begues

Club de Begues

Patinatge artístic i Dansa per la marató.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Club de Begues

L'entitat informa: La Secció de Patinatge del Club de Begues i l'escola de dansa Le Danse de Maite Escudero, a Viladecans faran una mostra de les dues activitats de les quals constarà el festival. Hi haurà un total de 15 actuacions. Entrada mínima; 2.50€

Escola Sant Cristòfor

Paradetes solidàries per a la Marató

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
Festival de nadal

L'entitat informa: Paradeta felicitacions de nadal. Tots els alumnes de l'escola fan una felicitació nadalenca ben bonica que es ven des d'1€ fins la voluntat. Esmorzar de pastissos molt bons, galetes, dolços que bonament des de casa podeu preparar, a un preu d'1€ fins la voluntat.

Castelldefels

Associació Dolors Vidal

Partit de fútbol entre famosos i famoses

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Camp " Els Canyars" C/ Església ,121.

L'entitat informa: Jocs Infantils

Canal Olímpic de Catalunya, Fasttriatlon i I3triathlón

6 hores NON STOP de ciclisme

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Canal Olímpic de Catalunya

L'entitat informa: Ens reunirem entre 5 i fins a 10 equips de ciclistes,cada equip format per 20 ciclistes.Cada equip pedalejarà durant 60'amb l'objectiu de fer el major número de voltes al Canal perque hi ha una serie d'empreses que pagaran diners per cada volta aconseguida

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Canal Olímpic de Catalunya

L'entitat informa: Masterclass de spinning (forma part de l'activitat anterior i la volem com una manera de atraer més participants al acte anterior)

Data:
Hora:
14:30
Lloc:
Canal Olímpic de Catalunya

L'entitat informa: Barbacoa Solidaria (forma part de l'activitat anterior i la volem com una manera de ajuntar a la gran majoria de participants)

Centre de Psicologia Castelldefels

Sorteig de Cistell de Nadal

Data:

L'entitat informa: Per cinqué any consecutiu, el Centre de Psicologia Castelldefels sorteja un cistell amb un lot de productes nadalencs entre els nostres pacients. Durant tot el mes, els interessats compren els números per participar al sorteig.Cada número costa 2 €, que es sumen a l'aportació personal de L'equip.

Club Esportiu COR Castelldefels Runners

XXIII Pujada al Castell

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu Can Roca

L'entitat informa: La cursa atlètica de la Pujada al Castell arriba a la XXIII edició el 6 de decembre de 2014 a les 10:00 Aquest any co-organitzada per COR Castelldefels Runners vol ser una cursa per sensibilitzar amb la salut i les malalties del cor i recaptar fons per la seva recerca. Esteu convidats!!

Col·legi Sant Ferran

Calendari de butxaca.Batecs al pati

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Col·legi Sant Ferran

L'entitat informa: Realització d'un gran cor al pati de l'escola amb la participació de tot l'alumnat i professorat del centre. Elaboració d'un calendari de butxaca amb la foto de l'activitat. Venda dels calendaris (1€) per recaptar fons destinats a "La Marató de TV3"

Castellví de Rosanes

Associació Educativa i Cultural La Trampolina

Castellví té talent

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Sala del Centre Cultural i Recreatiu

L'entitat informa: Es tracta de fer una mostra de diferents actuacions (ball, monòlegs, màgia, musica, ...) fets per la gent del poble.

Data:
Hora:
23:00
Lloc:
Sala del centre Cultural i Recreatiu.

L'entitat informa: Balla per la Marató. Es un ball amb linia amb el professor de ball, pau, que ens dinamitzará la vetllada amb bona musica i molt de moviment. Col·labora: balla i respira de martorell.

Cervelló

Federació Catalana de Pitch & Putt

Can Rafel-Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Corbera de Llobregat

Associació Coses de Dones

Compartim sopar

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Societat Diadema Corberenca

L'entitat informa: Sopar de germanor amb actuacions, sorteigs i quintos. Els premis són obsequis cedits per les botigues del municipi.

Escola Jaume Balmes

Calendari solidari 2015

Data:

L'entitat informa: Calendari anual en què es mostra la imatge de tots l'alumnat de l'Escola, al pati, formant un gran cor.

SIAMC

Dóna un cor per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça dels Països Catalans

L'entitat informa: És la suma d'un seguit d'activitats on hi participarà bona part de la població de Corbera. Gimcana, jocs infantils, Bombers en jornada de portes obertes, l'escola de música. 32 entitats del municipi faran una donació multitudinària de cors que es penjaran al màstil de la plaça.

Cornellà de Llobregat

Amics de la Sardana de Cornellà

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Plaça de l'Església

L'entitat informa: Ballada de sardanes amb la Cobla Maricel i mostra de cultura popular amb els Diables de Cornellà i els Castellers de Cornellà. Dintre de l'acte també es celebrarà la Fira de Santa Llúcia, també situada a la Pl. de l'Església.

Ampa Dolors Almeda

Xocolatada Solidària

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola Dolors Almeda

L'entitat informa: Xocolatada amb melindros organitzada per l'AMPA Dolors Almeda i per gentilesa de El Menú del Petit, a l'entrada de l'escola. No us ho perdeu!

Tallers de manualitats

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de l'esglèsia

L'entitat informa: Foment de cultura popular plantarà una carpa on es faran xapes, imans i manualitats, amb detalls conmemoratius de la marató o amb el disseny que cadascú desitji. Aquestes manualitats es vendrans i tota la recaptació es destinarà a la Marató.

El Papiol

Biblioteca Municipal del Papiol

Cada llibre suma

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Venda de llibres durant tot el dia des d'una parada que posarem a la Plaça Gaudí del poble.

Casal de la Dona del Papiol

Xocolatada i taller de cors

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'església

L'entitat informa: Farem una xocolata per tothom i un taller de cors de materials diversos: de paper, de roba, de ganxet... Per cada donació regalarem un cor.

Cem El Papiol

Activitats especial per la Marató al Cem

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Cem el Papiol

L'entitat informa: Vine a passart-ho molt bé a la piscina amb l'Aquaeròbic especial per la Marató. Activitat oberta a tothom, imprescindible casquet. Donació 2 euros.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Cem el Papiol

L'entitat informa: Vine a aprendre les tècniques bàsiques a la masterclass de defensa personal. Venir amb roba còmoda i aigua, no cal reservar plaça. Donatiu 2 euros.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
CEM El Papiol

L'entitat informa: Vine a ballar els ritmes més actuals a la masterclass de balls. Vine amb roba còmoda i aigua. Donatiu 2 euros.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Cem el Papiol

L'entitat informa: Vine a relaxar-te amb la sessió especial de Ioga Nidra. Vine amb roba còmoda. Imprescindible reservar plaça al 936732754. Donatiu 2 euros.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Cem el Papiol

L'entitat informa: Vine a suar i passart-ho bé amb la sessió de Cycling especial amb videos de Polònia. Imprescindible reservar plaça 1 hora abans al 936732754. Donatiu 2 euros.

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Pistes de Pàdel Cem el Papiol

L'entitat informa: Super tie break a les pistes del Cem el Papiol. Imprescindible apuntar-se a recepció: 936732754 donatiu íntegre per la marató 12 euros.

El Prat de Llobregat

AMPA Escola Joan Maragall

Festa d'esport solidari

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Escola Joan Maragall

L'entitat informa: S'organitzaran diferents activitats de tipus esportiu (futbol, pilates, psicomotricitat,...) i lúdiques (bollywood, berenar popular, concert,...)

Escola Bressol La Granota

Omplim els arbres de Nadal de Cors!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola Bressol La Granota

L'entitat informa: Els més petits de l'escola faran ornaments per l'arbre de Nadal amb forma de cor que pintaran ells mateixos i els vendran a 1 euro!!!

Federació Catalana de balls retro de saló i llatins

Ballem per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre Poliesportiu Cem Estruch

L'entitat informa: Organitza la federació catalana de balls retro de saló i llatins amb la col·laboració de diferents entitats de ball, cadasquna en la seva modalitat faran exhibicions de balls moderns, classics, esportius ...

Institut Baldiri Guilera

Escènics per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

L'entitat informa: Els alumnes del batxillerat escènic pugen de nou a l’escenari! Els de primer curs representaran la comèdia "Temps perdut" i els de segon faran una adaptació de "La vida es sueño". A més, s'interpretaran peces musicals triades per a l'ocasió i el públic rebrà la visita d'uns mags molt especials.

Institut Ribera Baixa

El túnel del terror

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Institut Ribera Baixa.

L'entitat informa: A finals de novembre l'Institut Ribera Baixa es transforma en un gran túnel del terror. Aquesta activitat lúdica on participen alumnat, professorat i famílies amb una gran dosi de creativitat, aconsegueix que, a partir de petites aportacions econòmiques, es pugui col·laborar amb La Marató de TV3.

Esparreguera

Assemblea Nacional Catalana i Esparreguera per la Independència

Dinar solidari

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Plaça de la Pagesia

L'entitat informa: Farem un dinar solidari amb altres actes interns al dinar com: - una llumenenta solidària - un mural amb un cor ben gran que la gent anirà omplint amb els seus pensaments i desitjos

Classe del Bruixot 5è de Primària, Escola El Puig d'Esparreguera

Col·lecta solidària per la Marató de TV3 2014

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Cooperativa El Puig

L'entitat informa: Durant diverses setmanes es faran xerrades de sensibilització a les classes de l'Escola Cooperativa El Puig d'Esparreguera sobre el tema d'enguany de la Marató. Un cop feta aquesta acció es recaptaran diners dels estalvis de nens i nenes per a poder fer l'ingrés i contribuir al repte d'aquest any.

Escola Estel

Joguines Solidàries

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Estel

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Estel organitza una recollida de joguines, llibres, i altres materials que estiguin en bon estat dels alumnes de l'Escola i farà un petit mercat popular just davant de l'escola, venent aquests a preus simbòlics (0,50€, 1€...), amb la finalitat de recollir diners per La Marató.

Fundació privada de La Passió d'Esparreguera

Passió per La Marató 2014

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Teatre de La Passió d'Esparreguera

L'entitat informa: Presentació del cartell de la temporada 2015 de La Passió d'Esparreguera i de la seva Jove Orquestra de Cambra (JOCPE). El programa inclourà l'estrena de la Suite Orquestral de la partitura de La Passió, obra del mestre local Josep Borràs. Destinarem el 10% de la recaptació a La Marató de TV3.

Institut El Cairat

Fil solidari per la Marató i més....

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Institut El Cairat

L'entitat informa: Durant tot el matí, l'alumnat va baixant a la sala d'actes per col·locar monedes de 0,50 i 1€ a sobre de les lletres La Marató. El cairat

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Institut El Cairat

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, a l'hora de l'esbarjo, fem un concurs de pastissos. El participant porta un pastís i tots som jurat, pagant per la ració un donatiu per la marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Institut El Cairat

L'entitat informa: Mostra de fotografies "retocades" del professorat del Institut. El professorat participa en un concurs per endevinar qui és qui, pagant un donatiu per la Marató.

Pilu Bar

Ballem per la Marató

Data:
Hora:
23:30
Lloc:
Pilu Bar

L'entitat informa: Vine a Pilu Bar i tots junts ballarem per la marató! I aportarem el nostre granet de sorra, omplint les guardioles que tindrem a la vostra disposició, per tal de recaptar el màxim de diners possibles, per una bona causa! Us hi esperem!!!

Residència Municipal Can Comelles

Posa fil a l'agulla - Cors per la Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Carrer del arbres

L'entitat informa: Aquest any des de la residència municipal de Can Comelles els residents han estat treballant en la realització d'uns cors per vendre, la recaptació dels quals es destinarà a la Marató.

Esplugues de Llobregat

Com que no tenim prou feina...

Endolça La Marató

Data:
Lloc:
Polígon

L'entitat informa: A partir del 27 d'octubre, a la nevera trobaràs els productes per fer-te un bikini, mantega, pernil dolç i formatge, sobrassada, convenientment etiquetats. Fes-te'n un, autoservei, i diposita 2€, mínim a la caixa del costat de la bikinera.Fins esgotar existències o tenir patrocinadors...

Data:

L'entitat informa: Orxatada popular amb fartons! MMMM un plaer solidari!!!Dos mestres orxaters entre els nostres companys!

Data:

L'entitat informa: Cremós de xocolata blanca a càrrec del cuiner Franciscu. Tot un plaer!

Data:

L'entitat informa: Orxata casolana del nostre mestre orxater i super company Ivàn. Brioixos artesans vinguts de la cuina de Cubelles. Coca de llardons amb molt bones referències. No us ho perdeu! Dilluns festa grossa a la cuina!

Data:

L'entitat informa: Panellets de Can Armengol. Un super plaer tant de gust com de vista!

Data:

L'entitat informa: Galetes artesanes del Franciscu!!!

Drums d'Esplugues

Drums d'Esplugues amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Parc El Pou d'en Felix

L'entitat informa: Aquest és l'horari: 11 - Cercavila per la vila d'Esplugues 11-14 - Tallers infantils per fer instruments de percussió amb materials reciclats, tallers de màscares... 11-14:30 - Servei de bar: "El vermut"

Duet Esplugues

Diferents activitats esportives

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Sales d'activitats dirigides

L'entitat informa: Zumba latino

Data:
Hora:
16:45
Lloc:
Piscina

L'entitat informa: Aquagim country

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Sala de cycling

L'entitat informa: Ciclisme indoor "Fem la volta al món". Música i videos de diferents llocs del món.

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Sala 1

L'entitat informa: Dansa Tahiti

Data:
Hora:
16:45
Lloc:
Piscina

L'entitat informa: Aquagim amb diferents músiques europees.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Sala de cycling

L'entitat informa: Ciclisme indoor "Fem la volta al món". Música i videos de diferents llocs del món.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Sala 1

L'entitat informa: En forma - latino

Data:
Hora:
07:30
Lloc:
Piscina

L'entitat informa: Aquagim amb música africana

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Piscina

L'entitat informa: Aquagim amb música africana

Escola Garbí Pere Vergés

Esmorzar Solidari per la Marató.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola Garbí

L'entitat informa: Venda de pastissos i galetes per esmorzar i berenar, fets pels alumnes de 4t d'ESO.

Escola Municipal de Música d'Esplugues de Llobregat

Concert de grups de Música Moderna

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Sala d'Actes de l'Edifici Puig Coca

L'entitat informa: Concert dels grups de Música Moderna dels alumnes de l'escola de música.

Xarxa de Dones Emprenedores D'esplugues

Caldo i Xocolatada solidària

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla del Carme

L'entitat informa: Dissabte 13 de Desembre a partir de les 18:00h es vendrà Caldo de Pollastre a la Fira de Nadal ubicada a la Rambla del Carme d'Esplugues de Llobregat i el Diumenge 14 de Desembre es repartirà la Xocolatada a partir de les 10:00h fins les 14:00h, en el mateix lloc, estand de la XDE.

Gavà

Ajuntament de Gavà

La festa de l'Ésser del Mil·lenni

Data:
Hora:
17:00

L'entitat informa: L’Ésser del Mil·lenni marxa un any més a Barcelona per la celebració de la festa de Cap d’Any. Abans de marxar celebrarem una gran festa amb les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat.I realitzarem una encesa d'espelmes solidària.

Ampa Escola Marcel·lí Moragas

Festa multicultural i solidària

Data:
Lloc:
Pati i instal·lacions Escola Marcel·lí Moragas

L'entitat informa: Per 5è any, l'AMPA de l'Escola Marcel·lí Moaragas celebra la Festa Multicultural i de la Solidaritat en la que es donen cita diverses entitats culturals, socials, ecologistes, etc. de la ciutat. Enguany, la recaptació es farà a través de la "Passejada en ponis" i el "Taller de maquillatges".

Col·legi San Pedro

Esmorzem plegats, Tómbola i polseres solidàries

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Esmorzem plegats. Tómbola i polseres solidàries.

El Guirigall Escola Bressol Gavà

Paradeta Solidària i Tallers per a Infants

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla Vayreda

L'entitat informa: Dins la Fira de St.Nicasi que organitza Gavà, farem un seguit d'activitats per infants i tindrem una parada solidària.

Esbart mare de Déu de Brugués

Obra de dansa i teatre

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Espai Maragall

L'entitat informa: "Els pastorets Dansen" 5a edició, versió adaptada dels pastorets de josep mª folch i torres. Versió en format de dansa i teatre

Escola de Música Músic Alba Massana

Concert de Nadal per a La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Espai Maragall

L'entitat informa: Per Sant Nicasi, Concert de Nadal i Concert de Festa Major d'Hivern. Es fa a càrrec dels alumnes i professors de l'Escola de Música Alba Massana, a l'Espai Maragall.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Plaça Major

L'entitat informa: Per Sant Nicasi, Concert de Nadal i Concert de Festa Major d'Hivern. Es fa a càrrec dels alumnes i professors de l'Escola de Música Alba Massana, a l'Espai Maragall.

Escola Gavà Mar

Espectacle de teatre, dansa i música.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Gimnàs de l'escola

L'entitat informa: A l'escola Gavà Mar espectacle de teatre: "Mendalerenda camino a Belén" del duet Menda i Lerenda. Espectacle de teatre, dansa i música basat en el seu disc "Canciones de Navidad". Venta d'entrades a l'escola del dia 9 al 12 a les 16:30.Preu: 5euros

Ipa Baix Llobregat

Caminada Solidaria

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Policia Local de Gavà

L'entitat informa: Caminada Solidària 15 km. Castell de l'Eramprunyà, Ermita de Bruguers, la Font del Ferro. Preu:10 euros amb samarreta solidària de regal. Si no pots fer la caminada també pots col·laborar comprant la samarreta. Email d'informarció i d'inscripcions: solidaritat@ipabaix.es

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Gavà

L'entitat informa: Torneig de Pàdel a les instal·lacions del Padelàrium de Gavà. Preu : 25 euros (inclou samarreta, premis, sorteig, beguda...) Més informació a padel@ipabaix.es

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Gavà

L'entitat informa: Sortida motera solidària. Preu : 15 euros (inclou esmorzar i samarreta solidària) Més informació : motos@ipabaix.es

La Palma de Cervelló

Assemblea Territorial de la Palma de l'ANC

Passi pel·licula L'Endemà

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Teatre de l'Aliança

L'entitat informa: Passi de la pel·licula i destinació integra de la recaptació obtinguda am la venda de les entrades.

Societat Aliança Palmarenca

Pase videos antics del poble als socis de l´Entit

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Teatre de l´Entitat

L'entitat informa: Sessió de vídeos antics del poble, bàsicament dels socis membres de la Entitat. No es cobra entrada i el socis fan les aportacions que voluntariament desitjin

Martorell

Ampa La Mercè

Pessebre vivent

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
El Progrés

L'entitat informa: Com cada any l'escola La Mercè celebra el seu Pessebre Vivent als Jardins de El Progrés, amb la participació dels seus alumnes i professors. Tots els pares i familiars participem de l'arribada del Nadal amb aquest acte festiu.

Associació de pares i mares d'Alumnes Escola Vicente Aleixandre

El Vicente batega amb força!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Vicente Aleixandre

L'entitat informa: Tallers, jocs tradicionals, flashmob de la Marató i moltes coses més

Associació de Veïns Pont del Diable

Cuina i mercat solidari per a la Marató de tv3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
PLaça de le Hores

L'entitat informa: Parada amb venda d'objectes variats de tot tipus a preus molt econòmics i parada de venda de racions de menjar cuinat pels diferents col•laboradors i voluntaris, amb autèntiques receptes de les "avies" del barri que són per llepar-se els dits.

Aula de Teatre de Martorell

Marató d'espectacles

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Auditori Centre Cultural

L'entitat informa: Marató d'espectacles. Actuacions de màxim 10 minuts de teatre, música, dansa i màgia a càrrec de diferents entitats de Martorell, entre les 18:00 i 21:00 h.

Escola Lola Anglada

Un cor per per compartir

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: El divendres a les 10:45h els alumnes sortiran al pati per situar-se en un gran cor dibuixat al terra.Cada alumne portarà un full de color vermell que haurà d'aixecar quan soni el timbre. Durant la setmana hi haurà un cor i cada alumne amb un “posit” escriurà el seu desig per enganxar-ho.

Gala Show

Desfilada de moda

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Museu Vicenç Ros

L'entitat informa: Gala Show. Desfilada de perruqueria, roba i joieria, amb espectacle de dança.

Molins de Rei

Club de Futbol Molins de Rei

V Torneig de Futbol Base Molins de Rei

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp Municipal Josep Raich

L'entitat informa: V Torneig de Futbol Base a Molins de Rei ja en la seva cinquena edició, amb la presència dels més importants clubs de Catalunya, sens dubte el millor Torneig del Baix Llobregat

Club natació Molins de Rei

Classes dirigides

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Club Natació Molins de Rei

L'entitat informa: Es faràn diverses classes dirigides amb el lema "participa a la marató", durant la setmana del 1 al 12 de desembre en diversos horaris de mati i tarda, tant activitats en sala com a l'aigua.

Club pàdel Molins

Torneig de Pàdel per a La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Club Pàdel Molins de Rei

L'entitat informa: Organitzen un torneig de pádel solidari Dissabte 13 i Diumenge 14 de Desembre, en diferents categories masculina i femenina.

Raconet 4

Playback per la Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Molins de Rei

L'entitat informa: Celebració d'un espectacle de playback per La Marató de TV3

Olesa de Montserrat

Associació de botiguers i comerciants d´Olesa

Venda de productes per recaptació de fons

Data:

L'entitat informa: Venda de productes solidaris per recaptació de fons per les malalties de cor

Biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat

Llegeix amb el cor

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Biblioteca Santa Oliva

L'entitat informa: L'autora Jenn Díaz ens explicarà la seva trajectòria fins arribar a escriure un relat per al llibre de la Marató. Seguidament farem una lectura participativa i oferirem llibres a canvi de donatius per la Marató.

Daina-Isard SCCL d'Ensenyament

Cursa/Caminada

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Daina-Isard

L'entitat informa: La Remember Volta Can Llimona és una cursa/caminada que té com a recorregut la volta que seguien els estudiants de l'Escola. És una cursa/caminada oberta a tothom.

E.F.O. 87

Partit de fútbol senior femeni

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
El camp municipal de les Planas

L'entitat informa: Partit de lliga del Senior Femení de l'escola E.F.O.-87 i el Vallirana CF. Donan suport a les malalties del cor.

Escola Escolàpies Olesa de Montserrat

Venem porcions de pastís a un 1euro

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
pati de l'escola

L'entitat informa: L'escola Escolàpies Olesa, d'Olesa de Montserrat, vendrem porcions de pastissos, fets per les famílies i el personal de l'escola, a 1euro! Serà un berenar molt especial i solidari, us esperem a tots i totes el dia 28 de novembre a les 17h de la tarda al pati de l'escola!

Escola Povill

Posa-hi el cor

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Escola Povill

L'entitat informa: - Realització d'un video promocionant la Marató 2014. - Col·laboració entre grans i petits en la realització dels sobres per als donatius que realitzaran les famílies.

Futbol Sala Olesa

Partit de lliga del primer equip de l'entitat

Data:
Hora:
21:30
Lloc:
Pavelló Municipal Salvador Boada

L'entitat informa: Partit de futbol sala on assistirà un gran nombre d'aficionats, ja que és el derbi de lliga entre el FS Olesa i el CE Collbató. Es realitzarà un sorteig per a recaptar diners per la marató d'aquest any.

Idisc Information Technologies

Vídeo de felicitació de Nadal

Data:
Lloc:
On line

L'entitat informa: Vídeo de felicitació de Nadal. Donatiu d'1 € per cada destinatari que el visualitzi. https://www.youtube.com/watch?v=cEFd4ZLCVnY

Teatre de les Golfes

Recital poètic-musical del Poema de Nadal

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Auditori de la Casa de Cultura

L'entitat informa: Recital del Poema de Nadal d'en Josep Mª de Sagarra a 5 veus, intercalant música de piano en directa i cançons populars interpretades per una soprano.

Pallejà

Escola l'Oreig

Que el cor no s'aturi!!!

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
El pati de l'escola

L'entitat informa: Dibuixarem un cor gegant al pati de l'escola, on cada nen de l'escola passarà caminant pel perímetre d'aquest. Sense parar, des de P-3 fins 4t d'ESO, fent referència que el cor no pot parar. Cada nen que vulgui comprarà globus vermells a l'escola. Els diners obtinguts seran el nostre donatiu

Municipi de Pallejà

Tómbola sempre et toca

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Sala Paladius

L'entitat informa: Tothom sempre rep un objecte a canvi de la seva aportació econòmica. El principal actiu d’aquesta activitat és la implicació tant del teixit empresarial,comercial,teixit associatiu culturals, social i esportiu locals. Actuacions d'entitats locals i alhora la tómbola que dinamitza el voluntariat.

Santa Coloma de Cervelló

Federació Catalana de Pitch & Putt

Roc3 - Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Llars d'Infants Rojas Feliu

Esmorzem amb la Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Vestíbul de la llar

L'entitat informa: Demanem a les famílies que portin dolços i la llar compra el necessari per beure (sucs ,cafè,llet...), hi haurà una urna al costat on la gent podrà dipositar la seva aportació.

Sant Andreu de la Barca

Associació de Patinatge Artístic de Sant Andreu de la Barca

40è festival de patinatge Artístic

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Complex esportiu l'11

L'entitat informa: Festival de patinatge artístic amb la participació de 75 patinadores i mùsica en directe.

Escola José Juan Ortiz

Concert de Nadal per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Casino de Sant Andreu de la Barca

L'entitat informa: Com cada any, farem el nostre concert de Nadal durant tot el dia al Casino del poble. Tots i totes els/les nostres alumnes (de P3 a 6è. de Primària), cantaran i representaran danses nadalenques. Es recaptaran diners de manera voluntària als assistents a l'acte i s'ingressaran a la Marató de TV3.

Escola Vall de Palau

El cor de l'escola vall de palau

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Escola vall de palau

L'entitat informa: Llumineta solidària: Sorteig d'una panera elaborada entre els Mestres, Ampa i serveis de l'escola.

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola vall de palau

L'entitat informa: Venda de punts de llibre: Durant tota la setmana els alumnes de cicle superior vendran els punts de llibre que ells mateixos han elaborat.

Esplai Pingüí

Diada Solidària amb la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça Federico García Lorca

L'entitat informa: Diverses activitats a un preu simbòlic per recaptar fons: tòmbola,

Societat El Casino

Swing de la Barca per la Marató

Data:
Hora:
20:30
Lloc:
Societat El Casino

L'entitat informa: Concert-ball de swing promogut per la secció de Swing de l'entitat Societat El Casino.

Sant Boi de Llobregat

Col·legi Sant Josep

El Sant Josep batega

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Edifici de Secundària de la Av. Can Carreras16-18

L'entitat informa: -xocolatada popular -concert de música actual (grup d'alumnes de l'escola) -rifa d'una tablet i d'un pernil -flashmob de La Marató. -Grup de Cant Coral. Interpretació de la cançó Al·leluia. -photocall de les malalties del cor. -role playing de metges exalumnes sobre malalties del cor.

Comissió Solidària Ampa Escola Benviure

IV Mercat solidari amb la Marató tv3

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Pati Escola Benviure

L'entitat informa: El IV Mercat Solidari és un espai cívic on es poden comprar entre 2,00€ i 5,00€ objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. La recaptació d'aquesta activitat anirà destinada a La Marató de TV3 i les malalties de cor.

Complex Esportiu Baldiri Aleu

Portes obertes al Complex Baldiri Aleu

Data:
Hora:
09:15
Lloc:
Complex esportiu Baldiri Aleu

L'entitat informa: Els dies 6,7 i 8 de desembre portes obertes al complex amb accès a sala fitness, piscina cuberta, zona spa, i a les següents activitats dirigides ciclo indoor, i zumba kids

Data:
Hora:
14:30
Lloc:
Complex esportiu Baldiri Aleu

L'entitat informa: Gaudeix d´una activitat a l´aire lliure en compañía, Natura Walk pujada Sant Ramon.

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Complex esportiu Baldiri Aleu

L'entitat informa: Divertida sortida amb BTT amb recorregut Font de la Budallera.

Institució Balmes - Cooperativa d'alumnes BAU

Venda de calendaris solidari

Data:
Lloc:
Sant Boi de Llobregat

L'entitat informa: Els alumnes de la Cooperativa BAU de l'Escola Balmes, han organitzat la creació d'un calendari amb els dibuixos dels alumnes de l'escola. Posteriorment han posat a la venda aquests calendaris solidaris amb la Marató de TV3

L'Estudi, Escola de dansa i Balls de saló

Ballem al ritme de la Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Sala d'actes de Can Massallera , C/ Mallorca

L'entitat informa: Mostra de dansa. Recull de coreografies de dansa clàssica, creativa, espanyola, contemporania i hip hop interpretades per els alumnes de L'estudi, escola de dansa.

Sant Climent de Llobregat

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

Bingo benèfic a favor de La Marato

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Cultural

L'entitat informa: Bingo benèfic a favor de La Marató, els premis de les línies i els bingos seran productes donats pels comerços i entitats del municipi per aquesta activitat, l'acte compta amb la participació voluntària de veïns i veïnes i de totes les entitats del municipi.

Comerços de Sant Climent de Llobregat

Venda d'arbrets i plantes de Nadal per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Comerços de Sant Climent de Llobregat

L'entitat informa: Venda d'arbrets i plantes decoratives de Nadal per recaptar diners per la Marató de TV3. Compra un arbret solidari!!!

Sant Esteve Sesrovires

Agora International School Barcelona

VII Christmas Open Day

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Agora International School Barcelona

L'entitat informa: Campionat de tenis i pàdel, vii botiga solidària, exhibició de mugendo, de robòtica, partides simultànies d'escacs, concert de nadal, pessebre vivent, tallers de maquillatge, concurs de pastissos, concurs de centres de nadal, des de les 9.00 fins les 14.00!!! Vine i gaudex!!

Ceip Vinya del Sastret

Manualitats solidàries

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Escola Vinya del Sastret

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola, des de P3 fins a 6è fan manualitats de Nadal durant les setmanes anteriors al concert de Nadal. A aquest concert hi assisteixes els familiars dels alumnes,i compren les manualitats. Tots els diners recaptats van a la Marató.

Ses Dansa

3a Mostra de Dansa

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: 200 alumnes de la escola de Dansa,entre 4 i 60 anys, mostraran el treball d'aquest 1er trimestre, en les disciplines de Dansa Jazz, Contemporani, Clàssic i Urbana.

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: 200 alumnes de la escola de Dansa, entre 4 i 60 anys, mostraran el treball d'aquest 1er trimestre, en les disciplines de Dansa Jazz, Contemporani, Clàssic i Urbana.

Sant Feliu de Llobregat

6to6 Motor

Karting GP La Marató

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Indoor Karting Barcelona

L'entitat informa: Campionat de Karts per equips entre pilots profesionals campions del mon com Marquez, Juncadella, Toni Bou, Tito Rabat, Miquel Molina o Pol Espargaró y altres amateurs. Un espectacle en el que tant el públic com els pilots participants aporten diners per recaptar fons per a la Marato de TV3.

Agrupació Cultural Folklòrica Sant Feliu de Llobregat

Pas de gegants

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: S'han de fer tantes pases de gegant com Euros s'hi aportin.

Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc

Ball per la Marató

Data:
Hora:
22:30
Lloc:
Casal Municipal de la Gent Gran

L'entitat informa: Com cada any l’últim dissabte de novembre, fen exclusivament El Ball per la Marató, i tota la recaptació és íntegra per al esdeveniment que correspon. Tots els artistes, músics, orquestres, participen desinteressadament, comerços i empreses de St. Feliu, col•laboren amb els seus productes, I poder

Associació CRIDEM Educa

Arbre dels desitjos digital

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Davant de la Biblioteca Municipal, c/Joan XXIII,14

L'entitat informa: La gent escriurà un desig i el transformarem en un codi QR que és el que s'imprimirà dins una plantilla (en forma de cor com el tema de la marató) i es penjarà a un arbre de Nadal. Tindrem tot un arbre ple de desitjos digital. El donatiu serà 1€ per desig.

Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat

Corazón contento

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
El centre parroquial

L'entitat informa: Els alumnos de L'Escola de Teatre fan espectacle dedicatoria a la marató porten setmanes treballant en la idea i el cor es el tret comú de totes les peces. Una tarda màgica plena de sorpreses !

Esplai Sant Llorenç

Mercat solidari per la Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de la Vila

L'entitat informa: És un mercat solidari de segona mà que tots els beneficis aniran destinat a la Marató de TV3

Federació Catalana de Pitch & Putt

Can Cuyas-Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Institut Olorda

Ens movem pel cor

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Instal·lacions de l'Institut

L'entitat informa: L'institut Olorda col·labora amb la Marató realitzant una matinal lúdic esportiva fent tallers i activitats: xapes, trenes, cinema, maquillatge, karaoke, debats, jocs de taula, esports, gimcana, decoració del centre, venda de pastissos, xocolatada, i batukada amb ball col·lectiu.

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
Instal·lacions de l'Institut

L'entitat informa: Durant aquesta setmana hem treballat el tema de la Marató des de les diferents matèries: Frases amb el cor, tallers de creació de cors, malalties del cor, funcionament del cor, el cor i l'activitat física, el cor i l'amor, ...

Motor Clàssic Sant Feliu

Kilometres per la Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Ciutat esportiva del Barça

L'entitat informa: Sortida amb vehicles classics, amb destí Guardiola de Font Rubi, on es parará a dinar. El club pagara el dinar als participants, els participants faram un donatiu a la Marató. Pels kilometros recorreguts

Sala Univers

Decoració d'un cupcake, un refresc o cava

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Sala Univers

L'entitat informa: Fes el teu cupcake i celebra el nostre 1º aniversari.Portes obertes de la sala

Sant Joan Despí

Agrupación Laudística Cierzo

Concert de Nadal - Laud'Ars

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Auditori de l'Hospital Moisès Broggi

L'entitat informa: Ja s'apropa el Nadal i a l'orquestra de llaüts i bandúrries Laud'Ars ho volem celebrar amb tots vosaltres! Vine a cantar nadales. L'entrada és gratuïta però tots els beneficis de la venda del nostre CD es destinaran a La Marató.

Associació Dansadespí

X Dansa Solidària amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Mercè Rodoreda

L'entitat informa: Mostra de coreografies dels grups de l'Espai Físic.Escoladedansa: iniciació a la dansa, clàssic, modern, contemporani, i modern-fusió adults), amb la participació d'artistes convidats. El comerç local també hi col·labora amb aportacions econòmiques i obsequis pel sorteig de l'intermedi.

Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí

Patinem amb el cor

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Poliesportiu del Mig

L'entitat informa: Patinadors del Club Patinatge artístic Sant Joan Despí, junt als patinadors convidats d'arrèu de Catalunya, campions del Mon, Europa, Catalunya i Espanya col.laboraran en aquesta gala on tota la recaptació de les entrades es dedica integra a la Fundació Marató.

Consorci Sanitari Integral

Jornada Cuidem el teu cor

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi- Auditor

L'entitat informa: El Consorci Sanitari Integral organitza la jornada "Cuidem el teu cor", que consistirà en una xerrada divulgativa sobre les principals malalties del cor, amb metges especialistes en Cardiologia.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Vestíbul principal Hospital de Sant Joan Despí

L'entitat informa: Entre les 11 i les 18 hores un equip d'infermeria ajudarà a conèixer els assistents l'edat de les seves artèries: mesuraran pressió arterial, el pes i altres variables per saber quina és l'edat real de les seves artèries.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Vestíbul principal Hospital de Sant Joan Despí

L'entitat informa: S'impartirà als assistents un taller pràctic de reanimació cardiopulmonar bàsica. La seva durada serà d'1 hora.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Vestíbul principal Hospital de Sant Joan Despí

L'entitat informa: S'impartirà als assistents un taller pràctic de reanimació cardiopulmonar bàsica. La seva durada serà d'1 hora.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Hospital Dos de Maig- Sala d'actes - planta 2

L'entitat informa: Es donarà una xerrada divulgativa sobre les principals malalties del cor, amb metges especialistes en Cardiologia.

Escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí

Fes un cor per la marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Ateneu Instructiu

L'entitat informa: Tots els membres de l'escola fan un cor de paper, el decoren i els pengem en cordes a la porta d'entrada de l'escola. Cada paper per fer el cor té una aportació de 2€ per la Marató.

Escola Gran Capità

El Gran Capità lluita contra les malalties de cor.

Data:
Hora:
17:15
Lloc:
I.E. Gran Capità

L'entitat informa: El Gran Capità lluita contra les malalties de cor realitzant diverses activitats: tallers els dimarts, berenars els dimecres, espectacles de màgia els dijous i projeccions al gimnàs els divendres. També es realitzarà la venda d´un calendari solidari. Més informació http://grancapita.com/web/

Escola Joan Perich i Valls

Xocolatada Solidària

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola Joan Perich i Valls

L'entitat informa: L'escola Joan Perich i Valls va organitzar una xocolatada solidària amb la col·laboració de l'AMPA i la Cooperativa Donavol. Vam gaudir d'una bona xocolata desfeta i unes galetes artesanes fetes per les nostres cuineres. Entre tots vam aconseguir un berenar ple d'il·lusions.

Escola Pau Casals

Xocolatada amb melindros al pati de l'escola

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Pati i gimnàs de l'escola

L'entitat informa: Realitzarem una xocolatada amb melindros a la sortida de l'escola per a recaptar fons per a La Marató. Després es realitzaran activitats lúdiques i tallers pels nens i nenes de l'escola. Durant tota la setmana el professorat treballarà amb els alumnes per a la sensibilització de la causa d'enguany.

Escola Sant Francesc d'Assís

Xocolatada solidària

Data:
Hora:
03:30
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Al pati de l'escola celebrarem una xocolatada solidària. Els alumnes han portat dos euros per comprar un tiquet que han canviat per un got de xocolata calenta i un melindro.

Grup d'Art94 pintors de Sant Joan Despí

Exposició Grup D´Art 94

Data:
Hora:
07:30
Lloc:
Can Negre

L'entitat informa: A l´Exposició del Grup D´Art 94 oferirem un quadre en donació del nostre pintor Rubens Tosi a un hospital especialitzat en malalties del cor, el públic que vagi a l´inauguració podrá aportar un donatiu a canvi d´un petit detall. La recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.

Parc Ciclista del Baix Llobregat/ Consell Esportiu del Baix LLobregat

Pedaleja per la marató tv3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Parc Ciclista del Llobregat

L'entitat informa: Realitzar el màxim de voltes al circuit del Parc Ciclista per acumular km. Sumarem tots els km que el ciclistes usuaris facin aquell dia.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Parc Ciclista Llobregat

L'entitat informa: Taller d'apren a anar en bici per a adults. Es realitzaran exercicis i activitats per treballar l'equilibri i la coordinació amb la bici.

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Parc Ciclista Llobregat

L'entitat informa: Taller d'apren a anar en bici infantil. Es realitzaran activitats i jocs per treballar l'equilibri, la coordinació i l'habilitat amb la bici.

Poliesportius municipals de Sant Joan Despí

Fes esport per la Marató!

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Poliesportiu Francesc Calvet i Salvador Gimeno

L'entitat informa: Farem dues activitats als poliesportius de Sant Joan Despí. Al Poliesportiu Francesc Calvet, el torneig de pàdel de 9 a 15 hores i al Poliesportiu Salvador Gimeno la màster de Zumba a la pista poliesportiva a les 10.30 hores. Us hi esperem!

Residència Sophos Sant Joan Despí

Ballem i menjem per recaudar diners per la maratò

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Residència Sophos, Sant Joan Despí

L'entitat informa: Per poder recaptar diners per la marató de TV3, els nostres usuaris i usuàries van realitzar una xocolatada durant tot el dia al centre. Per una bona causa, aquest dia seríem ballarins/es, per filmar la coreografia de la cançó "La Felicidad", i així poder donar optimisme i esperança.

Unió Esportiva Sant Joan Despí

Torneig de Futbol infantil f-7

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Mpal. Casc Antic

L'entitat informa: Organització d'un torneig de fútbol base els dies 6 i 7 de desembre. La participació de 16 equips de Catalunya i algún de l'àmbit nacional. Les edats seran nens nascuts al 2002 i jugaran la modalitat de fútbol7, el dia 6 es jugarà la fase de classificació i el 7 la fase final.

Sant Just Desvern

Associació Santjustenca per la Marató de TV3

Sant Just mou el cor

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Sala Municipal de l'Ateneu

L'entitat informa: Activitats a benefici de la Marató. -xocolatada -exhibició de Balls de Saló i dansa -Grup coral d'infants, joves i Gospel -intervenció Dra. Pilar Senpau -Monòlegs, tallers d'arts plàstiques. -Demostració funcionament d'un desfibril.lador. Entrada solidària: 3€ No t'ho perdis!

Hípiques de Sant Just Desvern

Activitats amb ponis i cavalls

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Centre d'Equitació Poni Club Catalunya

L'entitat informa: Activitats amb ponis Volta amb carro Concurs de salts Garnja Mèlich Can Pedrosa Hípica Sol Solet Centre d'Equitació Poni Club Catalunya

Sant Vicenç dels Horts

Col·legi Sant Vicenç - Fundació Educativa Esteve Casals

XXVè Pessebre Vivent

Data:
Hora:
15:30
Lloc:
Pati del Col·legi Sant Vicenç

L'entitat informa: Tots els alumnes de centre escenifiquen els fets entorn del naixement de Jesús. La representació s'enriqueix amb escenes costumistes: el dinar de Nadal, la fira de Santa Llúcia, la carta als reis, etc. Els alumnes de 6è acompanyen els visitants i els de 5è ens expliquen les escenes.

Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts i l'Escola de Teatre El Bitxo

Concert i totes les entitats al carrer

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça la vila

L'entitat informa: Divendres dia 12/12/14 Concert amb els grups de la nostre població.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de la vila

L'entitat informa: Diumenge dia 14/12/14 omplim la plaça de la vila amb tot tipus d'activitat,danses,balls ,cants corals, teatre,tallers,tobogans.etc..

Escola la Vinyala

Paradetes amb Cor

Data:
Hora:
12:15
Lloc:
Escola la Vinyala

L'entitat informa: Tots els nens i nenes de l'escola la vinyala hem preparat diferents manualitats en forma de cor que seran exposades per tal que les famílies puguin agafar-les a canvi d'un donatiu. La recaptació serà destinada a la fundació de la marató. A més ens farem una foto aèria en forma de cor!!!

Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Mou-te pel cor

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
En el municipi de Torrelles de Llobregat

L'entitat informa: De les 9,00 a 14,00 diverses activitats esportives en el municipi.

Club Patí Torrelles

Torneig Hoquei Patins

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Centre esportiu Can Roig

L'entitat informa: Torneig d'hoquei patins d'equips d'escola i prebenjamí iniciació.Amb la participació dels Grallers de Torrelles, animació infantil amb l'esplai Arc de Sant Martí. Farem un cor gegant amb jugadors d'hoquei, fent bategar els sticks al ritme de la batukada dels Maracatú. Rifa, venda de pastissos...

Ebs Trawelling Torrelles

Nit de ball

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Ateneu torrellenc

L'entitat informa: Tot tipus de balls per tothom i totes les edats.

Vallirana

Ajuntament de Vallirana

Fira de Nadal de Vallirana. 13 i 14 de desembre

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla de la Sobirania. Vallirana

L'entitat informa: Dintre dels actes de la Fira de Nadal de Vallirana (13 i 14 de desembre), es faran diferents activitats per a la recaptació de fons per la Marató. Destaquen: Inflables solidaris, exhibicions esportives i de balls, tallers i espectacles infantils. Col·laboren diverses entitats del nostre poble.

Escola Municipal de Música Aureli Vila

Concert de Nadal

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Escola de Música

L'entitat informa: Concert de Nadal de les agrupacions Instrumentals i Corals de l'Escola de Música Aureli Vila. Concert amb caràcter solidari i participatiu de la comunitat escolar i del municipi de Vallirana.

NatTurístic Coop

Anem a caçar el Tió!

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla de la Sobirania s/n

L'entitat informa: Aquest any un grup de tions ha decidit amagar-se a les muntanyes de Vallirana i estan desitjant passar el Nadal a casa teva! Inscripcions fins el 9 de desembre a l'oficina de Turisme de Vallirana. Per cada inscripció Xarxa Solidaria i NatTurístic farà una donació a La Marató.

Viladecans

Club de Beisbol Viladecans

2n Torneig "Bateja per la Marató de TV3"

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Camp de Beisbol de Viladecans

L'entitat informa: Segona edició del torneig benèfic que organitza el Club Beisbol Viladecans amb la participació de 20 equips en categories Benjamí i Aleví beisbol i Cadet softbol.

Col·legi Goar

Mercat de segona mà

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Carrer

L'entitat informa: Farem una col·lecta de coses que tenim tots per casa i que no utilitzem i farem un mercat de segona mà per recaptar diners.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Goar

L'entitat informa: Xocolatada per als nens d'Infantil i Primària per recaptar fons.

El blog de la teva comarca
  • Com que no tenim prou feina...

    325,10 € !!!Recaptació final de Endolca't per La Marató i el Biquineja celebrat a la cuina de l'Imagina! L'any que vé hi tornarem !

  • Escola la Vinyala

    Ja estem fent les paradetes a l'entrada de l'escola. Venem imants, penjolls, cors per a l'arbre de Nadal i també berenars !!

  • Infinit Emotions (Guies de Muntanya)

    CAMINADA DE LES 15 ERMITES PER LA MARATÓ DE TV3 Ja som 40 cors que caminarem per la Marató per Montserrat el dissabte 13 de desembre!!

  • Com que no tenim prou feina...

    L' Endolca't per La Marató batega fort i dolç aquest any!

Anar al contingut