Baix Ebre

Aldover

Siskera Teatre

Espectacle teatral

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Centre d'interpretació del riu Ebre

L'entitat informa: El centre d'interpretació es transformarà amb la nit del solstici d'hivern. Les seves sales seran l'escenari d'un conte que desperta enmig del massís dels Ports. La reina dormida, la fada de cos de roca a qui se li va usurpar el cor, n'és l'eix vertebrador...Passis a les 12:00, 16:30, 17:45 i 19:00h

Benifallet

Associació de Dones Meravelles de Benifallet

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Localitat

L'entitat informa: Es fa un recorregut a peu des de la rotonda nord del poble fins la rotonda sud i diversos carrers de la localitat per acabar al Casal Municipal amb una gran xocolatada. Les persones participants a la caminada fan la seva aportació econòmica de forma voluntària.

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: Bingo popular a favor de la Marató de TV3. El mateix dia de la marató i amb la participació de tot el poble té lloc un gran bingo popular amb regals donats pels diferents establiments locals, entitats i particulars.

Bítem

Club Esportiu Montaspre

Bítem per la Marató : Camina, participa i gaudeix!

Data:
Hora:
08:30
Lloc:
Zona esportiva Bítem

L'entitat informa: Caminada popular per racons del nostre poble i rodalies. Jocs per la mainada, xocolatada i molta festa.

Escola Bítem

Fem cors per la Marató

Data:
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola faran galetes en forma de cor i posteriorment les vendran pel poble.

Camarles

Ajuntament de Camarles

Camarles per la Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Circuit d'obstacles a l' Escola dels Lligallos

L'entitat informa: Activitat enfocada de cara als nens, els pares, avis, oncles els patrocinaran amb un donatiu que anirà destinat integre a la Marató. Col·labora l'AMPA dels Lligallos.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Excursio a la Bassa de les Olles.

L'entitat informa: Excursió a una de les llacunes del Delta, la Bassa de les Olles, situada a 4.5 km de la població.

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Circuit d'obstacles a l'escola Sant Àngel.

L'entitat informa: Activitat enfocada de cara als nens, els pares, avis, oncles els patrocinaran amb un donatiu que anirà destinat integre a la Marató. Col·labora AMPA escola Sant Àngel.

Campredó

Club 4X4 terres de l'Ebre

Exhibició/trobada 4x4 per la Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Circuit 4x4 club 4x4 terres de l'ebre

L'entitat informa: Trobada d'aficionats al món del 4x4 i exhibicio de trial 4x4 durant tot el matí. Paella popular. els diners aconseguits del dinar popular i concentració de vehícles seran destinats a la marato.

Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó i Associació de Joves Campredó-Jove

Campredó amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça del poble i zona esportiva

L'entitat informa: Futbol,tallers de pastissos,fieltro i polseres, d'ìniciació al coneixement de plantes medicinals.Mostra d'elaboració i degustació d'escudella.Demostració de 4x4.Paella popular,cercavila pel grup de grallers i tabalers i balls de Campredó,chocolatada i pintada de mural a la plaça del poble

Deltebre

Amics de la MªÀngels

Capsa solidària Marató TV3

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Farmàcia

L'entitat informa: La farmàcia es solidaritza amb la Marató de TV3 posant a la farmàcia una capsa amb tots els donatius que els voluntaris vulguin aportar

Associació de Dones de Deltebre

Mercadet de orraines i dolços

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Mercadet d'Ocasió amb l'Associació Veïns Jim

L'entitat informa: Venda de borraines i dolços durant el mercadet d'ocasió de l'Associació de Veïns de Jesús i Maria

El Lligallo del Ganguill

Associació de Veïns Sant Joan Baptista

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Casal dels Lligallos

L'entitat informa: Xocolatada popular als Lligallos 10:00h Repartiment de xocolata per a tots els assistens 11:00h Pintada del mural: "Malalties del Cor" 18:00h Ball popular i bingo solidari

El Perelló

Ampa Escola Jaume II

Festa del tronc

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça de la Constitució

L'entitat informa: Festa del tronc de nadal i altres activitats relacionades amb les Malalties del Cor per tots els nens assistents.

Centre d'Esports El Perelló

Partit de futbol en benefici de la Marató

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Camp Municipal "La Vinyeta

L'entitat informa: Celebració d'un partit de futbol de caire amistós entre la primera plantilla del Centre d'Esports El Perelló i l'Associació de Veterans de Futbol del Perelló.

Els joves del Perelló i Ca Benet amb La Marató

Diposita el canvi al comprar les llaminadures

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Botiga de llaminadures

L'entitat informa: Durant els dies previs a La Marató i amb el lema: Diposita el canvi en el moment de comprar les llaminadures, la propietària de l'emblemàtica botiga de la població, "Ca Benet", vol conscienciar als més petits i joves a participar en una activitat tan humanitària com és La Marató de TV3.

Entitats Musicals del Perelló

Concert de Santa Cecília

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Casal Centre d'Esports

L'entitat informa: Les 5 entitats musicals de la població oferiran el Concert de Santa Cecília: Coral Santa Llúcia, Escola de Música Municipal del Perelló, Coral Decibels, Coral Bella Tardor i Agrupació Musical l'Emburgada.

Residència Casa del Poble d'El Perelló

Sorteig d'una cistella, elavoració de clauers

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Residencia d'avis casa del poble

L'entitat informa: Sorteig d'una cistella amb productes diversos donats per els comerços del poble.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Residència d'avis casa del poble.

L'entitat informa: Taller d'elaboració de pastisseria artesanal en forma de cor, perquè puguin gaudir els residents i les seves famílies.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Residència d'avis casa del poble.

L'entitat informa: Taller confecció de clauers en forma de cor amb el logotip de "La Marató". I els posarem a la venda per a recaudar diners.

Jesús

Club Ciclista Jesús

XI trobada cicloturista de Jesús

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
La Pèrgola de la Immaculada

L'entitat informa: Trobada cicloturista solidària per carretera, 50 km., per a recaptar fons per a la Marató de TV3

CPEE Sant Jordi - Diputacio de Tarragona

Paredeta d' artesania / Esmorzars saludables

Data:
Hora:
10:15
Lloc:
Carrer de Jesús

L'entitat informa: Col·laborar amb l'entitat municipal EMD de Jesús. Elaboració d'articles de manualitats envers el Nadal i venda al públic en general. Així com, elaborar esmorzars saludable per a la venda entre el personal del centre.

L'Ametlla de Mar

Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Jornades Esportives Nadalenques

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Instal·lacions Esportives Municipals

L'entitat informa: Diverses iniciatives esportives amb l'objectiu de promoure l'esport alhora que es recull diferents donatius per a la Marató de TV3. Nadal a 2 Raquetes - Dilluns 15 de desembre Nadal a 2 Portes - Dimarts 16 de desembre Nadal a 2 Cistelles - Dimecres 17 de desembre Nadal a 6 Carrils - Dijous 18 de

Llar d'Infants Municipal Xerinola

Venda de calendaris

Data:
Hora:
01:00
Lloc:
Llar d'Infants Municipal Xerinola

L'entitat informa: Tornarem vendrem calendaris amb les imatges dels nens i nenes de la llar d' infants degut a l' èxit del any passat

L'Ampolla

AE Jordi Pitarque Cepria

Activitats AE Jordi Pitarque Ceprià

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp municipal de l'ampolla

L'entitat informa: El passat 6 de Setembre es va celebrar la fase prèvia del 4 torneig Jordi Pitarque, aquest va comptar amb la participació de 24 clubs de les terres de l'Ebre i camp de Tarragona, 3 d'aquests clubs varen passar a la fase final de la setmana següent.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp municipal de l'ampolla

L'entitat informa: Fase final del 4 torneig jordi pitarque de futbol base, categoria aleví, on varen participar 16 clubs de catalunya i país valencià, entre ells, FC Barcelona, RCD Espanyol, CF València i Villarreal.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Port pesquer de l' ampolla

L'entitat informa: Un futbolí humà per La Marató: partits de 3x3, al port pesquer de l'ampolla, per als més petits i no tant petits, amb la col·laboració de 2€ per participant. A les 11:30h hi haurà baldanada popular i a les 12:00h Gigafoto amb el logo de la marató i l'AE Jordi Pitarque.

Ajuntament de l'Ampolla

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: Com cada any, el 15 de novembre celebrem la Segragació de l'Ampolla, i per aquest motiu l'Ajuntament organitza un sopar i ball popular per a tot el poble, la festa es gratuïta, però tothom que hi va pot fer un donatiu de 1€ a benfici de la Marato.

Associació Coral de l'Ampolla

Concert de Nadal per La Marató

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Església Parroquial

L'entitat informa: La coral de la nostra població es deleita cada any amb un magnific concert de nadales per La Marató de TV3.

Associació Cultural Sant Jordi

Data:
Hora:
12:15
Lloc:
Sortida Plaça Gonzalez Isla

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, l'associació Cultural Sant Jordi col·labora amb la Marató fent una caminada popular, amb un recorregut curt, on pot participar tota la família. El donatiu per inscriures és 1€, per participant.

Associació de Dones de l'Ampolla

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Plaça Gonzales Isla

L'entitat informa: Diumenge dia 21, a les 10:30h. a la plaça Gonzalez Isla, l'Associació de Dones de l'Ampolla prepararà una xocolatada amb dolços per a tothom. Els donatius aniran destinats a la Marató.

Club de Futbol l'Ampolla

Futbol base per la Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Camp de Futbol Municipal

L'entitat informa: El dissabte dia 29 a les 10 del matí hi haurà tres partits de futbol base al Camp de futbol de l'Ampolla, amb una entrada solidaria per a la Marató de TV3

Club de Pensionistes de l'Ampolla

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Club de pensionistes

L'entitat informa: Tots els diumenges per la tarda,hi ha ball al Club de Pensionistes de l'Ampolla, però, aquest dia 7 de desembre serà especial, ja que també hi haura berenar i tots els assistents podran fer el seus donatius,els quals estiran destinats a la Marató de TV3

Club Gimnàstica Rítmica

Festival de Nadal de Gimnàstca Rítmica

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló municipal

L'entitat informa: Les nenes que practiquen la gimnàstica rítmica fan un festival amb tot el que han estat aprenent aquest darrer any. L'entrada és gratuita, però hi haurà una urna on tots els assistents poden deixar el seu donatiu per a la Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

L'Ampolla - Pitch & Putt Català amb la Marató TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de Pitch & Putt

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l’esport del Pitch & Putt el pròxim diumenge 7 de Desembre

Penya Barcelonista de l'Ampolla

Bingo solidari per La Marató de TV3

Data:
Hora:
13:00
Lloc:
Local social de la penya

L'entitat informa: La penya barcelonista de l'ampolla, te la seva seu al Pub Comodoro, on en grans pantalles els seguidors veuen els partits de futbol del Barça, així mateix el dia de La Marató es farà un bingo a 2€ el cartró i el afortunat podrà guanyar la meitat del premi, l'altra serà per a La Marató.

Paüls

Les Veus de Paüls

Concert de cant coral

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal de Pauls

L'entitat informa: Concert de coral de nadales

Roquetes

Associació de Dones de Roquetes

Obra de teatre "De la Pelu a la Festa"

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pabelló Esportiu de Roquetes

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Roquetes col.labora en la representació de l'obra de teatre : "De la Pelu a la Festa"

Associació La Segona Volta

Fira i mercat de segona mà, vendes racó del cafè

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Segona Volta

L'entitat informa: Fira de manualitats amb materials reciclats dins del marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus; Celebració del primer aniversari de La Segona Volta. La recaptació del racó del cafè es donarà a la Marató.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Segona Volta

L'entitat informa: Mercat de segona mà mensual. La recaptació del racó del cafè es donarà a la Marató.

Comerç Agrupat de Roquetes

Degustació pa amb tomata i pernil

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Mercat Municipal

L'entitat informa: Degustació de pa amb tomata i pernil. Col·laboració d'1,00 €.

Escola Mestre Marcel·lí Domingo i Institut de Roquetes amb la Marató

Per la Marató nassos i somriures de pallassos

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: L'Institut i l'escola de Roquetes participaran conjuntament en la Marató. Es recaptaran diners mitjançant la venda de nassos de pallasso. L'alumnat de l'Institut i de l'escola es reunirà al pati de l'escola per fer l'entrega simbòlica del xec amb els diners recaptats.

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Hort de Cruells

L'entitat informa: Recorregut pel poble acompanyats de pallassos, grallers, nans, gegants,... Xocolatada per a tots i totes les participants.

Tivenys

Associació de Dones de Tivenys i Associació de Joves de Tivenys

Comissió per La Marató de TV3

Data:
Lloc:
Tivenys

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Tivenys ha organitzat: Bingo popular realitzat el 30 de setembre, amb una recaptació de 540 € i l'entitat esportiva Tivenys 200 €

Escola La Pineda

Fem cors per La Marató

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
escola i carrers del poble

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola faran galetes en forma de cor i posteriorment les vendran pels carrers i places del poble.

Tortosa

Alumnat del CAI B de l'Institut de l'Ebre

Recollida de fons per la Marató de TV3

Data:
Lloc:
Tortosa

L'entitat informa: L'alumnat del Cicle de Cures Auxiliars d'Infermeria sortim pels carrers de la nostra ciutat per tal de sensibilitzar la població i recaptar fons per col·laborar en la investigació de les malalties cardiovasculars. Ens posem la bata i fem guardioles amb adhesius de la Marató.

Associació de Dones Barri del Roser de Ferreries

Bateguem per la Marató!

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre Cívic Ferreries

L'entitat informa: - Xerrada informativa a càrrec d'especialistes en malalties del cor i posterior col.loqui. - Berenar popular per tal de recaptar fons per La Marató 2014.

Associació de Veïns de Sant Llàtzer

Sant Llàtzer amb la Marató de TV3

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Parroquia Mare De Deu dels Angels

L'entitat informa: Concert benèfic amb 14 artistes De les Terres de l'ebre, de Tarragona i Castelló. Les entrades es podran comprar de manera anticpada apartir de 1 de Desembre als establiments del barri. Servei gratuít de guarderia a càrrec de l'empresa:Espai de reforç escolar i activitats de lleure.Aforament limitat

Associació Va per tu Vidal

Encenem el Cor. 1000 torxes per l'esperança

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Plaça Alfons XII

L'entitat informa: Formeu part del cor torxes. Encenem el cor i el farem bategar per la Marató.Tot això despres d'una espectacular encesa de torxes. Música,foc i emoció per a un espectacular event. Xocolatada per a tothom. Participeu. Vapertuvidal.com i facebook.com/vapertuvidal

Club atletisme Terres de l'Ebre

24h bATEgant (corrent)

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Parc Municipal Teodor González

L'entitat informa: 24h bATEgant Córrer en un circuit pel Parc de Tortosa durant 24h, de les 12.00 del migdia del dissabte 13 fins les 12.00 del migdia del diumenge 14. Farem torns per tal que durant les 24h sempre hi hagi algú corrent pel circuit. Activitat acompanyada de xerrades, sortejos, música i tallers.

Club Natació Tortosa

V Gimcana del Club Natació Tortosa

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Piscines Municipals

L'entitat informa: Es tracta de fer diverses proves dins l'aigua per equips. Aquests grups són heterogenis,nens/es de diferents edats i nivell. Cada prova dóna una puntuació i guanya l'equip que té més puntuació.

Escola Cinta Curto

Calendari solidari

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Secretaria de l'escola

L'entitat informa: Des de la inauguració del centre, el curs 2005-2006, fem un calendari amb les imatges de tot l'alumnat agrupat per nivells. En donem difusió fent constar que els diners recaptats són per a la Marató. L'AMPA de l'escola és l'encarregada de vendre´ls la nit que fem el Concert de Nadal.

Escola El Temple

Els cors del Temple bateguen per la Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Recinte Escolar

L'entitat informa: Els alumnes de 5è i 6è estan elaborant unes manualitats que vendran el dia 11 de desembre a l’escola. El dia del festival de Nadal també recolliran diners a l’auditori.

Escola Municipal de Música de Tortosa

Música per La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Teatre Auditori Felip Pedrell

L'entitat informa: Concert a càrrec de diverses agrupacions d'alumnes de l'escola i amb la participació d'altres entitats i agrupacions de la ciutat

Escola Remolins

2a Caminada "Remolins camina per la Marató"

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Remolins juntament amb el barri de Remolins

L'entitat informa: L'Escola Remolins juntament amb algunes entitats del Barri de Remolins organitzarem la 2a Caminada popular "Remolins camina per la marató". L'activitat consistirà en caminar pels diversos carrers del barri fins arribar a la plaça de la Immaculada on hi haurà una xocolatada popular per a tothom.

Institut Cristòfol Despuig

Cartells,composicions i xerrades informatives

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Institut Cristòfol Despuig

L'entitat informa: Elaboració de cartells i composició visual sobre les malalties del cor. Xerrades informatives

Reiki RQ per La Marató

Terapia Reiki RQ

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Maite Salut Benestar Pilates

L'entitat informa: Terapia Reiki RQ. Reprogramació quàntica. Sessions solidàries: gratuïtes a canvi d'aportació econòmica per a La Marató.

Residència Diocesana d'Ancians Sant Miquel Arcàngel

Recàrrec loteria Nadal i bingo solidari

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Residència S. Miquel

L'entitat informa: Apliquem recàrrec a la loteria de Nadal. Bingo solidari adreçat als residents, familiars i personal del centre.

The Chic Chef

Cupcake solidari

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pastisseria The Chic Chef

L'entitat informa: Vine a comprar a The Chic Chef el Cupcake solidari especial Marató, el podràs trobar a partir del divendres 12, fins el diumenge 14, tots els beneficis aniran a la Fundació La Marató de TV3. Participa-hi!!

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

Caminem per la Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Des del Parc fins Pavelló Firal

L'entitat informa: “Caminada per La Marató”, sortida des del Parc municipal fins al pavelló firal situat al costat del Campus de la URV a les Terres de l’Ebre. Col•laboració de les associacions de malalts i familiars del territori i altres entitats. Venda de productes per recollir fons: cistella Nadal, mocadors...

Xerta

Ajuntament de Xerta

Xerta amb la Marató

Data:
Lloc:
tota la població

L'entitat informa: Les diferents associacions municipals organitzen diferents activitats per recaptar fons per La Mrató

Llar de Gent Gran Sant Martí de Xerta

Bingo solidari per a la Marató.

Data:
Hora:
17:30
Lloc:
Llar de la gent gran

L'entitat informa: L'entitat organitza un bingo solidari per recaudor fons per a la Marató. Apart del bingo que es dóna íntegre, també es fan aportacions voluntàries per a la mateixa causa.

Anar al contingut