Una tarda de cine amb Cesc Gay i "V.O.S"

La comèdia romàntica de Cesc Gay "V.O.S" arriba el dilluns 24 a les 17.35 a TV3.

El llargmetratge està basat en l'obra de teatre homònima de Carol López i són els mateixos actors que van dur l'obra al teatre els que ara s'han posat a les mans de Cesc Gay per fer-ne la versió cinematogràfica: Àgata Roca, Vicenta N'Dongo, Andrés Herrera i Paul Berrondo.

L'obra és una comèdia sobre l'amor i l'amistat; una pel·lícula sobre la gran mentida que significa explicar històries que es mouen entre la realitat i la ficció.

"V.O.S." va guanyar el premi al millor guió al Mar de Plata Internacional Film Festival. És una producció d'Imposible Films, Marta Esteban PC i Televisió de Catalunya amb el suport de l'ICAA, l'ICEC i Media Desarrollo.

Sinopsi:
Dues parelles, amb quatre punts de vista diferents sobre el que passa segons el seu paper en els fets. La Clara (Àgata Roca), una dona soltera, decideix tenir un fill amb el seu amic Manu (Paul Berrondo), davant la mirada atònita de la Vicki ( Vicenta N'Dongo) i la seva parella Ande (Andrés Herrera) , guionista capficat a escriure una novel·la romàntica.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció i guió: Cesc Gay (El guió es basa en l'obra de teatre homònima de Carol López)
Producció executiva: Marta Esteban
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Àgata Roca, Vicenta N'Dongo, Paul Berrondo, Andrés Herrera
Direcció de fotografia: Andreu Rebés
Música original: Joan Díaz
Anar al contingut