S'estrena la comèdia "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas"

Adaptació del "best-seller" homònim de Laura Norton

Divendres 11 de novembre s'estrena la divertida comèdia de Maria Ripoll "No culpes al karma de lo que te passa por gilipollas", una de les pel·lícules més divertides i entranyables d'aquest any. El film és una adaptació del "best-seller" homònim de Laura Norton publicat l'any 2014 i està protagonitzat per Verónica Echegui i Álex García. La trama d'aquesta història romàntica ens introdueix en un entorn ple de situacions caòtiques on sembla que res pot anar pitjor... i, en canvi, les coses es compliquen fins a extrems insospitables. L'adaptació ha anat a càrrec de Carlos Montero i Breixo Corral, guionista d'"Anacleto, agent secret" i "Tres bodas de más".

El personatge principal de la trama és la Sara, una jove que obre una botiga artesanal que fa lligadures i complements amb plomes exòtiques, la vida de la qual es capgira estrepitosament just la setmana abans que vingui la seva parella a visitar-la. Maria Ripoll comenta que "la pel·lícula reflecteix un món femení autèntic, amb les veritats i les contradiccions de la protagonista, el seu humor, optimisme, frescor, honestedat i sobretot molta veritat". El rodatge es va fer en set setmanes, a Madrid i Hong Kong. Completen el repartiment David Verdaguer ("10.000 km"), la model Alba Galocha, Cecilia Freire ("Velvet"), Elvira Mínguez ("El desconocido") i Jordi Sánchez ("Ahora o nunca). És una producció de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International Productions amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE,  Movistar+ i Vodafone i amb la col·laboració de l'ICAA, el Departament de Cultura de l'Institut de la Generalitat i Elipsis Capital i el finançament de l'ICO, Triodos i Crea SGR.

Sinopsi
A la Sara li agrada planificar-ho tot. Està nerviosa perquè el seu xicot, que viu a l'estranger des de fa un any, ve de visita per passar uns dies amb ella. Però una setmana abans de la seva arribada, la vida de la Sara, i el seu pis, es converteixen en un caos. Els seus pares estan al límit del divorci i una germana menor, a punt de casar-se amb l'Aarón (un famós cantant que resulta ser l'amor de l'institut de la Sara). Quin mal ha fet perquè el karma l'hi torni d'aquesta manera?

 

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Maria Ripoll
Guió – adaptació: Carlos Montero i Breixo Corral
            * Basat en l'èxit literari homònim de Laura Norton
Producció executiva: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez, entre altres.
Direcció de fotografia: Pau Castejón Úbeda
Música: Simon Smith

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut