LES VEUS DEL PAMANO premiada al Festival TV de Xangai

Les veus del Pamano, ha guanyat el premi Magnòlia d'or al Millor telefilm i al Millor Guió al Festival que s'ha celebrat aquesta setmana a Xangai. "Les veus del Pamano" competia amb diverses produccions nominades d'Alemanya, el Regne Unit, etc. Els dos capítols de la minisèrie van ser emesos, en horari "prime time", per la Televisió de Xangai, en versió original catalana, subtitulada al xinès.

La minisèrie de dos capítols de 79 i 84 minuts respectivament es va estrenar el novembre passat a TV3 i està protagonitzada per Roger Coma, Francesc Orella, Montse Germán, Mar Ulldemolins i Àlex Brendemühl en els principals papers.

Dirigida per Lluís M. Güell, la producció està basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré.
Les veus del Pamano explica els temps difícils de després de la Guerra Civil espanyola.

Sinopsi
Un mestre d'escola, destinat a un petit poble del Pirineu en plena postguerra, es veurà obligat a portar una doble vida, atrapat entre el sector falangista del poble i les lluites secretes dels maquis. Hauran de passar 50 anys perquè es descobreixi la veritat.

Fitxa tècnica
Coproductors Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió, Mallerich Films–Paco Poch. Amb la participació de TVE, amb la col·laboració de l'ICIC i de la Diputació de Lleida. Amb el suport al desenvolupament del programa MEDIA
Direcció Lluís M. Güell
Adaptació i guió Xesc Barceló, Eduard Cortés
Basat en la novel·la homònima de Jaume Cabré
Càsting Pep Armengol
Director fotografia Raimon Lorda
So directe Pep Cáceres
Música Maurici Villavecchia
Muntatge Bernat Aragonés
Directora producció Teresa Enrich
Producció executiva Diagonal TV Albert Sagalés
Producció executiva Mallerich Films Paco Poch
Producció executiva TVC Elisa Plaza, Jordi Serra

Anar al contingut