Lídia Heredia, "Catalunya migdia" i "Tor" recullen els premis Ràdio Associació

Actualitzat

Lídia Heredia ha recollit aquest dijous al vespre el Guardó 1924 en l'àmbit audiovisual en els Premis Ràdio Associació de Catalunya. Heredia ha estat distingida per "mantenir la professionalitat i el rigor en uns moments d'especial intensitat informativa" al capdavant d'"Els Matins" de TV3.

La periodista de TV3 s'ha mostrat "molt contenta" amb el guardó i ha defensat l'ofici de periodista "sempre des del respecte a l'espectador i també cap a nosaltres mateixos, perquè sense el respecte professional per un mateix és difícil demanar que els altres ho facin".

L'informatiu "Catalunya Migdia" de Catalunya Ràdio ha rebut el premi com a millor programa de ràdio. El programa, presentat per Òscar Fernández i Empar Moliner, va consolidar durant el 2018 el seu lideratge com a informatiu de ràdio més escoltat en la seva franja a Catalunya, de dilluns a divendres, amb 143.000 oients diaris i un increment del 16,3% respecte al 2017.

 

Òscar Fernández, Empar Moliner i Carlos Baraibar recullen el premi al "Catalunya Migdia"

 

També s'ha fet menció, en la categoria d'Innovació, a "Tor, tretze cases i tres morts". La primera sèrie de no-ficció de la ràdio, escrita i presentada pel periodista Carles Porta, consta de 25 episodis de 25 minuts cada un.

Altres guardons han estat per a Albert Om, Jordi Basté i l'Agència Catalana de Notícies. El programa "Nadal a la presó", difós per les xarxes i per més de 30 ràdios locals, ha rebut una menció especial.

 

Foto de família de tots els guardonats en els Premis Ràdio Associació (ACN)

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicacióCatalunya RàdioTv3
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut