Diumenge, a les 23.35, a TV3

El setge s'estreny, a "Només una mirada"

Eva Beaufils en va tenir prou amb una foto antiga perquè la seva vida trontollés. En Bastien, el seu marit, ha desaparegut sobtadament. L'Eva només té un objectiu: trobar-lo com sigui, encara que això posi en perill els seus fills i li obri les cicatrius del passat

Aquest diumenge, dos nous capítols de la minisèrie "Només una mirada" basada en la novel·la de l'escriptor de suspens Harlan Coben.

Capítol 3

El setge s'estreny al voltant de l'Eva. En Marsan demana al seu home de confiança que la protegeixi. Però aviat s'adonen que en Bastien no és l'únic amenaçat; tota la família està en perill. L'Eva comprèn a poc a poc que certs "aliats" no són el que semblen, però ella ha de continuar resistint; pels seus fills, però també per en Bastien, que pensa trobar al preu que sigui.

Capítol 4

L'Eva fa el que pot per protegir la seva família, però el perill va penetrant a poc a poc dins seu dia a dia. Ara el segrestador d'en Bastien els amenaça també a ells. En Bastien, preocupat pels seus, treu forces de flaquesa per intentar escapar-se. El seu segrestador, però, no està disposat a deixar anar la presa tan fàcilment. I comença un estira-i-arronsa despietat.

La sèrie

"Només una mirada" és l'adaptació de la novel·la del mateix nom de Harlan Coben. Aquest, a més de creador de la sèrie, és l'autor d'èxits editorials com "Última oportunidad" i "No se lo digas a nadie" (portada al cinema per Guillaume Canet), i n'ha venut més de 60 milions de còpies en 41 idiomes diferents.

La minisèrie de 6 capítols de 50 minuts es va emetre a la cadena francesa TF1 el 15 de juny del 2017. L'estrena de la sèrie va ser vista per cinc milions d'espectadors, un 24,5% de quota de pantalla.

"Només una mirada" està protagonitzada per Virginie Ledoyen ("Adiós a la reina", "8 mujeres", "La playa"), en el paper d'Eva; Thierry Neuvic ("Más allà de la vida", "Sherlock Holmes: joc d'ombres", "No se lo digas a nadie") i Arthur Jugnot ("Monsieur Batignole") sota la direcció de Ludovic Colbeau-Justin.

Anar al contingut