Tres dels protagonistes de "Súper 4"
Tres dels protagonistes de "Súper 4"
Programació especial

El canal Super3 estrena per Setmana Santa les sèries d'animació "Súper 4" i "El cavaller Rovellat"

Les vacances escolars de Setmana Santa arribaran carregades de novetats al canal Super3

El dilluns 30 de març, el canal Super3 estrena nova graella de programació coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. Hi arribaran dues sèries noves: "Súper 4" i "El cavaller Rovellat"

"Súper 4" és una sèrie d'acció i aventures francoalemanya que està inspirada en el món de Playmobil. Els protagonistes d'aquesta producció són quatre personatges que no poden ser més diferents. Es mouen entre mons tant del passat com del futur i van contínuament del castell del rei Kenric, a Medievàlia, a la ciutat futurista del doctor X, Tecnòpolis.

"El cavaller Rovellat" és una producció alemanya basada en la sèrie de llibres infantils del mateix títol, llibres que són tot un èxit de vendes a Alemanya. La ferralla cobra vida en aquestes històries sobre Ferrallàndia, un país governat pel rei Peus de Plom amb l'ajuda de l'Ernie Brut de Tinta, l'escriba reial. A tots els habitants d'aquest regne els falta un cargol, i el Rovellat, un cavaller fanfarró fet amb una caixa enregistradora, no para de ficar-se en embolics.

A banda de l'estrena de les sèries d'animació "Súper 4" i "El cavaller Rovellat", de dilluns a divendres es podran veure els especials de la família del Super3 i dues pel·lícules cada tarda, protagonitzades per en Shin Chan i per Astèrix i Obèlix. A més, hi arribaran capítols nous de "LazyTown-Vilamandra" i s'emetran els espectacles musicals "Super3: el Musical" (dissabte 4 d'abril, 15.45) i "Geronimo Stilton: el Musical del Regne de la Fantasia" (diumenge 5 d'abril, 15.45).

A més de totes aquestes novetats, no hi faltaran les sèries habituals del canal, com "Doraemon", "Els pingüins de Madagascar", "El xai Shaun", "Els germans Kratt", "Scooby-Doo", "Tom i Jerry" o "Bola de drac Z".

I els súpers també podran gaudir durant aquestes vacances de Setmana Santa dels seus programes preferits, com "El Mic i els seus amics", "Dinàmiks", "Kukurota", "Fish&Chips" o "TAGS".

Consulta la programació del canal Super3.

 

Anar al contingut