Vichyssoise de meló

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jöel Castanyé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Resquitx, Golmés (Lleida)

INGREDIENTS

  • 150 g de mantega
  • 3 porros
  • 1 ceba grossa
  • 2 patates grosses
  • 1l de brou de pollastre
  • una tassa de crema de llet
  • 1/2 kg de polpa de meló
  • oli d'oliva verge extra
  • sal

PREPARACIÓ

  1. Per començar, en un cassó amb una mica d'oli desfeu la mantega a foc molt suau.
  2. Quan estigui fosa, afegiu-hi la ceba i el porro tallats a la juliana i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
  3. A continuació, poseu-hi la patata tallada a rodanxes i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant 25 minuts.
  4. Tot seguit, afegiu la sal i la crema de llet, deixeu-ho coure dos minuts i retireu-ho del foc.
  5. Després, poseu-hi la polpa de meló tallada a daus i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
  6. Finalment, coleu-la i deixeu-la refredar a la nevera.
  7. I ja per acabar, emplateu la crema en un plat fondo o en una copa.
Anar al contingut