Pèsols amb botifarra de perol

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols pertanyen al grup de les llegums, són aliments rics en hidrats de carboni i fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    200 g pèsols congelats 

    All 

    Ceba tendra 

    Escalunya 

    Botifarra de perol 

    Menta 

    Sal 

    Oli OVE 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Posarem una cassola al foc i, mentre s'escalfa, pelem i laminem un gra d'all petit. L'afegirem a la cassola amb un raig d'oli i el fem ballar a foc mitjà. 
  2. Tallarem a rodelles mitja botifarra de perol i també l'enrossim a la cassola amb l'all. Ho reservem tot en un platet. 
  3. Tallem a brunesa una escalunya petita i una ceba tendra petita. Les afegim a la cassola i, si cal, hi afegim més oli. Les deixarem suar amb la cassola tapada uns tres minuts fins que quedin estovades. 
  4. A la cassola hi afegim 200 g de pèsols congelats, la botifarra i l'all que teníem reservats. Ho tapem i ho courem durant 3 minuts. 
  5. Per servir-ho, hi afegim un raig d'oli, sal, pebre i unes fulles de menta. 
Anar al contingut