Marinats per a pollastre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El gingebre fresc, típic de la cuina oriental, té la característica d'estimular la digestió i eliminar les flatulènciesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS MARINAT PROVENÇAL

    1 ceba

    1 api

    Herbes provençals

    Sal

    Oli

     

    INGREDIENTS MARINAT ORIENTAL

    Gingebre

    1 taronja

    Curri en pols

    Sal

    Oli

     

    INGREDIENTS MARINAT PICANT

    All pelat

    Bitxo piri-piri

    1 fulla de llorer

    Sal

    Vinagre de vi

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent el marinat provençal ratllant mig api net sobre un bol.
  2. Hi afegim mitja ceba a la juliana, 1 cullerada d'herbes provençals, un pessic de sal i oli. El pessic de sal és el 2% del pes de la carn que farem.
  3. Un cop tinguem tots els ingredients al bol, els barregem bé amb una vareta petita i ho reservem.
  4. Passem al marinat oriental. Agafem un bol i ratllem la pela d'una taronja.
  5. Tallem la taronja i aprofitem el suc d'una meitat, que afegirem al bol.
  6. Ratllem un dit de gingebre ja pelat i hi afegim una cullerada de curri en pols, un pessic de sal (també el del 2% del pes de la carn) i oli.
  7. Ho barregem bé amb la vareta petita i ho reservem un cop quedi ben integrat.
  8. Finalment, passem al marinat picant. Ratllem al bol un gra d'all pelat.
  9. Posteriorment, afegim al bol mitja culleradeta de bitxo piri-piri, mitja fulla de llorer, un raig de vinagre de vi, un pessic de sal (el 2% del pes de la carn) i oli.
  10. Ho barregem bé amb una vareta manual. I un cop ho tinguem ben integrat, ho reservem.
  11. Quan tinguem els tres marinats, podríem marinar el pollastre. Dependrà del tipus de carn, però com a mínim l'hi hem de tenir 3 hores perquè s'amari bé i es marini correctament.
Anar al contingut