Risotto meravella

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    75 g pasta meravella   

    70 g formatge curat 

    50 g mantega 

    40 g pernil salat 

    350 ml brou pollastre 

    Ceba 

    Julivert 

    Safrà 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem en una cassola 30 g de mantega i, mentrestant, tallem a brunesa mitja ceba de Figueres. Un cop la tenim tallada, l'afegim a la cassola amb una mica de sal i la courem 4 minuts sense que agafi color. 
  2. Afegim a la cassola uns quants brins de safrà que enrossim. 
  3. Un cop rossos, hi afegim 75 g de pasta meravella que enrossirem. 
  4. Hi afegirem 350 ml de brou de pollastre calent i courem la pasta 4 minuts a foc mitjà. 
  5. Tallem 40 g de pernil salat i l'afegim a l'arròs. Ho integrem i apaguem el foc. 
  6. Per fer el "mantecatto", afegim a la cassola 20 g de mantega i 70 g de formatge curat que ratllarem. Ho remenem enèrgicament.  
  7. Per acabar, piquem unes fulles de julivert i les posem a sobre el risotto. 
Anar al contingut