Pebrots verds arrebossats

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pebrots són una hortalissa amb un elevat contingut en antioxidants, gràcies a la vitamina C, els betacarotens i el licopè que contenen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 pebrot verd italià

    35 g de formatge grana padano

    1/2 ceba tendra

    2 ous

    Pa ratllat

    Farina

    Sal

    Oli

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles un pebrot verd italià, que primer rentem i buidem. El reservem en un bol i el salpebrem.
  2. Posem en un got batedor 35 g de grana padano ratllat i mitja ceba tendra petita ja neta, que maltallem.
  3. Finalment hi afegim un ou i ho turbinem.
  4. Hi afegim 120 ml d'oli suau per emulsionar-ho. Un cop a punt, ho reservem.
  5. Escalfem oli en una paella.
  6. Trenquem un ou en una plata i el batem.
  7. Arrebossem cada pebrot passant-lo per farina, ou batut i pa ratllat. Els fregim i els reservem.
  8. Deixem els pebrots arrebossats en paper absorbent.
  9. Traiem el paper absorbent i emplatem els pebrots arrebossats.
Anar al contingut